Nu era bai daca nu frana Opelul, un idiot un minus pe lumea asta.
Of, of. Mai bine nu franam eu daca nu te "vedeam" cand traversai pe langa trecere? Asa imi mai ieseau si mie banii dupa un idiot...
Pai in 8-10 ani ai putea.Nu de alta, dar ai sa vrei copii, si o sa ajunga saracii sa te strige "bunicu'"
Nu e treaba "de tinut la viata". Femeile nu-s asa de rele! In fine, daca stii sa alegi
Nu. Dar casatoria si sa faci un copil trebuie anumite lucruri. Cum ar fi o casa, o relatie foarte stabila, si toate cele.
Nu vin daca nu muncesc. Ca sa faci un copil trebuie sa ii acorzi anumite conditii, un calculator decent dupa ce va face 8/9ani, un telefon decent, haine, si toate cele... Si la salariul meu, (lucrez in Germania), nu se fac usor. Avand in vedere ca vreau sa ma mut intr-o zona mai turistica, nu intr-un oras mort, as avea nevoie de minim 150, 000€ pentru o casa decenta cu zona decenta...
Nu. Nu o sa iau BAC-ul. Ma multumesc cu salariul pe care il am in Germania, am concediu platit, cazare(nu cea mai buna, dar e)
Hai sa iti spun povestea mea... Poate asta te va pune pe ganduri.
Parintii mei nu aveau o situatie financiara prea buna.Eram 4 copii, si eu-cel mai mare.
Am terminat liceul si am plecat in Belgia, la o fabrica de sisteme audio.Ansamblam radiouri, casti, boxe si tot tacamul. As fi putut sa raman acolo, aveam un salariu bunicel...Insa m-am apucat serios de invatat si mi-am dat Bac-ul dupa un an.L-am luat cu o medie foarte mare si am ramas in tara, unde am intrat la facultatea de ed. Fizica si sport la buget.Din anul 2 am primit bursa, iar lucrurile au inceput sa se regleze.Am terminat facultatea si m-am angahat ca profesor de sport la o scoala de cartier. Aveam un salariu modest, dar am vrut mai mult, asa ca am dat examen la facultatea de psihologie dupa cativa ani.Cand am absolvit, mi-am dat toate examenele pentru a preda la nivel preuniversitar.Acum sunt profesor de sport si consilier psihologic la un colegiu de renume si nu mai am probleme financiare.Am o casa, o familie, o masina noua...
Sa nu renunti la BAC. Fara el ai facut degeaba liceul. Poate nu il iei anul asta, dar invata pentru urmatoarea sesiune.Hai,te rog, sa vezi ce bine iti va fi!
Sincer, tatal meu are BAC-ul, si armata facuta. A lucrat la frontiera (numai stiu exact gradul, eram copil pe atunci, oricum ceva mai mare decat seful de tura cred) pana in 2010. Eu unul sunt cel mai mic din familie, noi fiind 3frati. Eu tot timpul am fost mai "retras", nu prea imi placea scoala, fiind copil crezand ca banii se fac usor. Ajungand la o varsta(16/17ani), tatal meu deja lucra de ani buni la o firma de paza, renumita in oras, la inceput ca simplu "omu' cu hartii multe", firma i-a platit cursurile pentru "evaluator de riscuri si paza" ceva de genul. Ma rog, ajungand in primii 50 in Romania, situatie incepuse sa fie mai ok, pana in 2016, cand s-a dat o anumita lege, ca acele proiecte pe care le facea tatal meu sa fie odata la 2ani, nu la 6luni. Pe atunci aveam aproape 18ani, cu speranta ca ai mei imi v-or plati scoala de soferi, si o masina... Din pacate, nu a fost asa... Am vorbit cu bunicul meu(el fiind in Germania din 98', la aceeasi firma, de constructii), rugandu-l frumos sa ma imrpumute cu 300€, pentru scoala de soferi. Ma rog, am dat sala, am luat-o cu 23puncte, urmand orasul peste cateva saptamanii. Trecand acele saptamani deveneam tot mai stresat ca nu am de unde aa ii dau banii inapoi. Luand si orasul, bunicul meu fiind foarte "mandru" de nepotul lui a "uitat" de datoria lui. Ma rog, am gasit o fabrica de cabluri auto(pentru skoda, vw, audi), salariu o mizerie, dar nu aveam ce face. Am lucrat 2luni, m-am dus sa ii dau datoria bunicului meu, acesta spunandu-mi sa pastrez banii si sa dau pentru calificare, sa ma pot duce cu el in Germania. Am dat de calificarea respectiva, parintii nu aveau deloc incredere in mine, si totusi, am reusit sa plec in Germania. Primind calificarea, am plecat cu bunicul meu, in Germania, acolo a fost si prima data cand am condus cu "adevarat". Dupa 6luni de munca am strans ceva banii, venind in Romania sa imi iau masina, dorindu-mi un golf 5 de 2. 0tdi, dar era mai scump cu aproape 2000€ fata de un Audi A3 din 2007/8.
De atunci majoritatea au prins incredere in mine... La mine nu conteaza ce munca fac, daca o fac in ploaie, zapada, sau caldura cat timp sunt platit, si am pe bunicul meu aproape, intr-adevar, puteam ajunge mai sus daca ma straduiam sa invat, dar asta a fost sa fie. Si munca de jos trebuie sa o faca cineva.
Si cunosc foarte multe persoane care au BAC-ul si nu au reusit sa ajunga mai nimic... Varul meu, are bac-ul si facultate facuta pentru? A ajuns sofer de camion in Austria, pe transporturi periculoase (ADR, cred)
Eu te apreciez ca muncesti asa de mult.Intr-adevar,aici e si o chestie de noroc... Daca iti castigi banii si esti multumit de asta, continua.
Si studiile astea costa, chiar daca ai fi la buget...
Multa bafta!
Stai chill, cand vad ca vii cu un harb de 10 ani vechime, nu trec strada. Nu de alta, dar mi-e ca la o frana mai brusca ti se dejghina rabla.
stai calm, nu fa comparatie intre masina mea si a ta...