Pentru asta trebuie să ai rezultate recunoscute internațional, după criterii stricte, precise, număr de lucrări publicate, valoarea lor, etc. Dacă nu le are, nu le are.
Nici Romania nu se afla in topul celor mai misto tari din lume, despre ce vorbim.
Eu am găsit un criteriu inedit. Fericirea.
Nu glumesc.
Uite o țară care are un minister al fericirii.
https://moco-choco.com/......happiness/
Dar mai știu o comunitate mică, un trib din Matto Groso. Fiica unui fost coleg de serviciu a adoptat tribul și ei pe ea. Sunt din aceia care nu au avut contacte cu omul alb până acum.
O dată pe an în concediu conviețuiește cu ei, într-o colibă imenă, într-un hamac. Nu prea are intimitate, căci acolo totul e la comun. Când vrea totuși să se izoleze, se retrage la ea în hamac. Dar nici aici nu este lăsată în pace, până când ei verifică, ca ea să nu fie cumva tristă, căci la ei nu este voie să fii trist, nefericit. Și a propos, nici homosexuali nu au.
Așa că de azi am decis să formez comunitatea mea globală, de oameni,
1. Fericiți
2. Care nu ai voie să fie triști, mai mult de 24 de ore, până mâine dimineață cel mult.
Te invit să faci parte din ea.
Mă gândesc ce nume să îi dau.
Să zicem, Yurisa?
Nu am cerut raspunsuri la misto. Dar mersi ca v-ati irosit timpul pretios pentru asta!
Nu ai cerut, dar le-ai obținut. doar ești pe TPU. Nu știai până acum?
Acest lucru este exagerat. La fel ca alte instituții de învățământ din România promite multe, dar. degeaba, sistemul de învățământ aici este praf.