"Dumnezeu" a fost in vacanta de documentare despre fete si acum ne testeaza pe noi, dar eu nu pot sa-i raspund..."ca ma jenez"...
@Sweetcandy te minte.doar Contesa sa intrebat de tine, si am vb cu ea, mi-a zis ca a intrebat nu ca ii era dor de tine.ci crezuse ca a scapat de tine.se pare ca nu.
Lolipop esti cam acrisoara la prima ora... sper sa te indulcesti pana la sfarsitul zilei
Ia un pupic. poate te ajuta
Pai mie imi plac pentru ca am o fata de 18 ani minunata... care pentru mine inseamna totul
@dumnezeu... o saptamana conteaza, lumea de pe aici deja incepuse sa iti simta lipsa...
@nony...nu il mint...toata chestia e ca s-a gandit cineva macar pentru o secunda k el nu mai e p site
te-ai prins?
@nony...ufff...gata l-am primit... ia zi m-am indulcit?
si nu imi mai sp lolipop eu sunt o bombonica ferrero rocher... k alea sunt ffff bune
Pentru ce Dzeu a hotarat ca "nu este bine ca omul sa fie singur"...Si a facut o femeie din coasta barbatului... Cei doi, vor fi una... Ce e mai frumos decat lucrul acesta?
Deci... Toate raspunsurile care le-am citit au avut un efect deja-vu asupra mea wtf?! tare...
Mie imi plac fetele pentru ca sunt cele mai frumoase creaturi ale lui Dumnezeu adevarat nu tu!
Stie mircea cartarescu o explicatie detaliata.
mie`mi plac fetele ca`s si eu fata, ca ma iubesc, ca fetele sunt complexe, suparacioase si naive.
Iach... mie nu imi plac fetele...eu sunt fata......si singura relatie pe care as putea s-o am cu o fata ar fi aceea de amicitie....