| DaciaRomania a întrebat:

De ce vor să scoată Istoria și Geografia de la clasele 9 și 12? Dacă știți de proiectul asta? Nu mi se pare ok...

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Se numește "aerisirea" programei.
Tu ai vrea să se scoată altceva sau ai vrea si altele (materii) in plus?

| Kufu95 a răspuns:

Eu cred că este, deja astea se fac în clasele 1-4, după 5-8 se repetă același lucruri, 9-12 aceeași poveste.

| gabicoo a răspuns (pentru Kufu95):

În clasa a IV-a se face un "fel" de istorie din categoria "de toate pentru toți". In clasele V-VII se face istorie universala iar în clasa a VIII-a se face istoria românilor - deci nu se repetă nimic.
Ce vor să facă acum cu istoria și geografia din liceu e trădare de țară. Vom fi, dacă nu suntem deja, un popor de idioți fără identitate națională.
Când am zis "dacă nu suntem deja" mă refeream la cei peste două milioane de indivizi care au votat cu Georgescu.

| DaciaRomania explică (pentru sierra1):

Eu chiar iubesc și istoria și geografia, așa că îți dai seama...

| Kufu95 a răspuns (pentru gabicoo):

Ba da, se repetă.

| J0B0MAT a răspuns (pentru gabicoo):

Cam jumătate sunt idioți, clar. Dacă scot istoria și geografia, pe care oricum nu prea le știau, o să ajungem pe la 70% idioți.Atunci chiar se alege praful de țară.

| gabicoo a răspuns (pentru Kufu95):

Predau istorie și geografie de 28 de ani și știu ce zic.

| Kufu95 a răspuns (pentru gabicoo):

Înseamnă că am nimerit eu aiurea în acest caz.

| DaciaRomania explică (pentru gabicoo):

Aveți dreptate

| sierra1 a răspuns (pentru DaciaRomania):

Era și cazul să facă loc științelor!

Istoria - să ne ințelegem - e o poveste pe care o poți căuta/accesa/citi in orice moment in totalitatea ei, online fără scorțoși cu diplomă de prof prăfuit.

Deci nu văd zbaterea

| LisaJulie a răspuns:

Ei vor ca elevii sa își aleagă singuri materiile pe care vor sa le studieze, la fel cum se intampla și in în SUA! La noi la momentul actual nu se poate intampla asta deoarece sunt profiluri

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Ar trebui mai întâi eliminate profilele și apoi sa se ia decizii din astea

| DaciaRomania explică:

Serios? Nu ai defel dreptate sorry

Întrebări similare