| DomnulPoliticos a întrebat:

De la ce vârstă ati început sa munciți? Eu de la 17 ani și încă nu am murit. De ce le e asa greu tinerilor din România sa muncească? Vor sa fie întreținuți pana la 40 ani apoi sa se pensioneze? Am impresia ca generația asta ar face absolut orice doar sa nu muncească.

Răspuns Câştigător
| andreeaeml1200 a răspuns:

Pentru ca sunt tinuti in puf de parinti. Mai ales cei care au bani, nu le mai trebuie munca. Am atâtea exemple in viata mea de zi cu zi, cunosc atatia care au bani si nu stiu sa se descurce, din cauza ca i-au tinut in puf parintii.
Cei care sunt mai saraci sau care stau la tara, stiu de munca, stiu cum se face banu adevarat, prin munca
Nu vezi atatia "golani" cu haine scumpe si iphone de ultima generatie? Doar nu crezi ca au ei bani, asa cum se lauda, din "afaceri", au parintii lor, sa fim seriosi happy happy

6 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Nu este așa. Ține cont că munca nu constă neapărat în efort fizic. Avem foarte mulți tineri talentați în această țară ce își pot folosi abilitățile pentru propriul lor câștig. De asemenea, există foarte mulți tineri ce au fost constrânși de o situație financiară proastă să muncească de la astfel de vârste, dar un tânăr normal de 17 ani care are un trai bun ar trebui să se preocupe de învățătură, nu să muncească, pentru a-și putea găsi în viitor un job care să îi reprezinte interesele. Tinerii care au o situație proastă ar trebui, de asemenea, să învețe. De ce nu o fac? Din vina părinților care probabil beau toată ziua și îi văd ca pe niște sclavi și niște surse de bani de băutură, lucru mizerabil! Ce să știe copilul ăla dacă nu are niște exemple potrivite? Totuși, pe lângă aceste două situații, cunosc și persoane care au preferat să muncească în detrimentul orelor școlare, deși situația lor financiară le-ar fi permis să stea bine mersi și să studieze. Fiecare face ce crede, însă mulți nu se gândesc dacă astfel de acțiuni îi vor ajuta pe viitor sau nu.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Pentru că a dispărut din programa școlară, din educația primită de acasă(cei 7 ani de acasă), că banul nu crește în pom, o meserie este brățară aur, că munca nu omoară pe nimeni.
Spune cineva aici, că un copil trebuie doar să învețe. Nu este adevărat. În străinătate, dar și la noi în țară, există tabere pentru elevi în care se învață cum este viața reală, nu cea virtuală.
Spunem că era rău pe vremea comunismului, dar câte tabere școlare erau atunci, cum erau duși elevii mari la munci agricole, nu a murit nimeni, unii chiar au făcut facultăți, astăzi poate au condus sau conduc instituții, România, chiar.
În fața unui ecran nu ai ce să înveți, decât nemunca și câștig nemuncit.

| DomnulPoliticos explică (pentru literallythesamebruh):

Cum nu este asa? Te ai simțit cumva în întrebare? În caz ca nu știai, nu sunt țăran sau darac doar pentru ca m-am obișnuit muncind de la 17 anișori, pur și simplu m-am învățat sa fiu independent și sa nu cerșesc bani de la tăticul

| literallythesamebruh a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Stai liniștit, nu mă regăsesc în întrebarea ta. Am spus la sfârșit că fiecare face ce crede că este mai bine, nu sunt eu capabil să spun cuiva să facă sau nu ceva. Și eu m-am învățat cu munca de la o vârstă chiar mai fragedă decât cea de la care ai inceput tu să muncești, și locuiesc și la țară. Nu am nici cea mai mică problemă cu tinerii care aleg să facă asta, dar vreau doar să spun că trebuie ca ei să treacă și prin școală. Ce e așa greu de înțeles?

| DomnulPoliticos explică (pentru literallythesamebruh):

Stimate domn greșeală mea data viitoare fiți puțin mai " coherent "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la 20 de ani.