| Adi1987 a întrebat:

De pe tot globul asta in afara de Romania care ar fi cele mai rele tari in care nu se poate trai? Care sunt sarace, in care nu este pace, se intampla numai rele, crime, furturi etc. Din ce stiam eu Siria, Afghanistan, Irak sunt cele rele tari din lume posibile acolo era razboi, care tari ar mai fi? Nu prea stiu cum ii Pakistan, Iran, Mongolia, Bhutan, Tadjikistan, Turkmenistan? De tarile astea nu am auzit prea multe, cumva si in Pakistan ii rau nu? Acolo sunt tot un fel de indieni nu? Am auzit ca prin Africa, cele mai rele tari ar fi Somalia, acolo la fel ii razboi ceva gen se omoara intre ei, Etiopia, Sudanul de Sud, Mozambic, Namibia, Libia altele nu mai stiu

14 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Românica - dacă iese președinte Georgescu.

| doctorandus a răspuns:

Romania nu o duce asa de rau precum crezi. Peste două treimi din țările lumii o duc mai prost decat Romania. Aproape trei sferturi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum adica in afara de Romania?
Pai ce Romania e tara saraca in lumea asta? Face parte in spanac din UE, suntem printre tarile din lumea I

| darrio2007 a răspuns:

Romania nu este tara saraca. Daca vrei o tara foarte rea, mergi in Coreea de Nord.

| sierra1 a răspuns:

Adică Romania ar fi după tine printre "cele mai rele tari in care nu se poate trai"?

| Adi1987 explică (pentru doctorandus):

Tu nu stii sa citesti intrebarea? Vreau doar sa stiu ce tari rele mai sunt

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Am auzit ca daca pleci turist prin America de sud, e posibil sa te intorci fara un rinichi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mai exista un aspect: sa fii femeie in tarile musulmane.
Chiar si in Dubai!
Femeile care au fost violate sunt condamnate la inchisoare.
https://www.reuters.com/......KBN13D20J/

https://www.theguardian.com/......-finds-bbc

| Adi1987 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Cum ii in Pakistan?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Adi1987):

Nu inteleg ce intrebi tu.
Dar daca intelegi "tara musulmana", atunci ar trebui sa intelegi ce-am scris eu.

| Adi1987 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Tu habar nu ai pe ce lume traiesti, toti sunteti aerieni cazuti de pe luna, eu intrebam cum ii viata in tara respectiva? Se traieste bine sau rau? Esti in siguranta acolo sau te omoara teroristii

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Adi1987):

Se traieste bine la inchisoare?

| Koba12345 a răspuns:

Exista 195 tari pe planeta asta, ii ireal sa compari cu toate. Dar din Europa excluzand Ucraine unde se trage, Romania ii pe locu 2-3 din cele mai rele locuri unde poti trai, pe primul loc ii republica Moldova, pe locu 2 e competitie stransa sintre Albania, Bulgaria, Romania, dar opinia mea ii ca Bulgaria e o tara mai centralizata, urbanizata deci peste RO, desi in statistici e sub. Despre Albania stiu putine informarii sa o compar. In rest toate is mai dezvoltate per general