| Krekkov a întrebat:

Deci am vazut ca bomba de la Hiroshima a fost morala.
Desi bombele atomice nu sunt deloc, morale sa le folosești pe oameni.
Si toti vorbim ca Hitler a fost cel mai mare criminal, dar el cel putin nu a folosit bomba atomica ca sa extermine oameni.
Mai țineți acum cu America, ca ei sunt de fapt cei mai mari criminali din Istorie.

23 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

"Bomba de la Hiroshima a fost Morala"
Nu a fost morală, a fost mortală.

| halogen001 a răspuns:

Asa sunt oamenii mincinosi si neseriosi, deci nu se poate avea incredere in om. Sunt si oameni buni, dar in acelasi timp sunt si oameni mai putin buni care se nimeresc sa fie la putere si sa le faca viata mai grea celorlalti. Pamantul e mic si nu le mai ajunge si trebuie sa il imparta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nimic nu e moral intr-un război.
Dar sa compari 300.000 morți intr-un război cu 6 milioane de evrei omorâți de Hitler doar pentru că erai evrei hmm. Mai calculează odată cum e cu marii criminali.

| relian a răspuns:

Mai pune mina pe carte, nu sa citeste ceva si sa pricepi in gura.
Hitler n-a dat cu bomba, zici tu sa omoare oameni.Eu te intreb care bomba?
Avea Hitler vreo bomba atomica si o tinea ascunsa? Deci germanii nu aveau nici o bomba,de-ar fi avut fii sigur ca acum vorbeasi germana,ori nu mai vorbeai nimic,ar fi dat ala cu bombe in toti laughing nu stiu despre ce vorbesti.

Americanii au fost primii care au reusit sa faca o astfel de bomba,au experimentato la ei in tara,in desert,apoi au folosito in Japonia.

Japonezii desi erau ca si invinsi,tot continuau razboiul,aia erau deja fanatici,asa ca americanii sa scuteasca lumea de stiu si eu pierderi,adica si din partea lor,au zis sai pierdem pe japonezi,asa au dat cu bombele alea doua,apoi fanaticii de japonezi cand au vazut,sau predat.
Cam despre asta este vorba in mare,nu ca au dat americani,Hitler n-a dat ca ii era mila de bunicasa laughing cine a facut primul bomba ala a si folosito.
Daca o faceau rusii sau Hitler fi sigur ca o foloseau,poate si f mult,ar fi dat aia in toate tarile cate una.

Cind esti in razboi,mor oameni,ori tu crezi ca razboiul e asa jocuri pe calculator?
In razboi nu trebuie sa omori oameni care nu-s implicati in acel razboi,in rest poti sa iei mau cui vrei, daca poti.

Hitler nu era criminal, el na omorit oameni, au omorit unia din generalii lui, unia dus cu pluta, care faceau experimente.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai copilas, lasa povestile astea sa le comenteze cui se pricepe si cunoaste isorie, ca le-ai incurcat pe toate laughing mai ales cand comentezi ca bombele nu sunt MORALE.

Ocupa-te de scoala, de carte, de bicicleta ta, dar lasa istoria si comentariile inutile despre bombe.

| RadioEREVAN a răspuns (pentru Violleta2022):

O fi avand tema de casa vreun referat de facut.

| Violleta2022 a răspuns (pentru RadioEREVAN):

Chiar si in acel caz, TPU interzice efectuarea temelor scolare pe acest forum. Asta scrie chiar in Termenii si Conditiile de folosire ale forumului!

| johnnny123 a răspuns:

Nu a spus nimeni că bomba de la Hiroshima a fost "morală". Dar dacă ai cunoaște vreun pic de istorie ai ști câteva lucruri importante:

1. Hitler a omorât în jur de 6 milioane de evrei doar pentru "crima" de a fi evrei. Plus milioanele de oameni morți în războiul pe care l-a început.

2. Hitler nu a avut niciodată bomba atomică. Dacă ar fi avut-o, sigur ar fi folosit-o așa cum a folosit absolut tot arsenalul pe care l-a avut la dispoziție.

3. Japonia a fost cea care a atacat SUA

4. Decizia SUA de a da cu bomba atomică a fost una dificilă, dar trebuie privită în acel context: Japonia anunțase că nu va capitula niciodată, iar SUA au calculat ce înseamnă asta în termeni de pierderi de vieți omenești și a ales răul cel mai mic.

5. Dacă tot distribui propaganda Kremlinului, află că Stalin a fost răspunzător pentru moartea a în jur de 20 de milioane de oameni, majoritatea ruși de-a lui.

Nu spun că americanii sunt niște îngerași și că nu au și ei schelete în dulap. Dar nu sunt nici pe departe "cei mai mari criminali din istorie" așa cum aberezi tu acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

"Hitler ...nu a folosit bomba atomica " - N-o avea!

| sierra1 a răspuns:

" Krekkov : America, ca ei sunt de fapt cei mai mari criminali"

zău, ia vezi niște cife mai jos:

1933 - 1945 în Germania nazistă și pe teritoriul aliaților ei sunt exterminați peste 11 milioane de oameni de diferite naționalități, dintre care circa 6 milioane erau evrei
1939 - 1945 în Germania prin programul „Kindereuthanasie" și „Erwachseneneuthanasie" sunt omorâți circa 5000 de copii și 70.000 de adulți handicapați
1943 - 1976 în China prin „revoluția culturală" a lui „Mao" sunt omorâți ca. 70 de milioane de oameni
1965 - 1966 regimul Sukarno din Indonezia ca represalii pentru o lovitură de stat neizbutită sunt masacrați între 100.000 - 1 milion de oameni
1975 - 1979 peste 2 milioane de oameni sunt omorâți în lagărele comuniste din Cambodgia

| Krekkov explică (pentru suntserios):

Dar acei 6 mil. de evrei nu au murit deodată.

| Krekkov explică (pentru relian):

'Bomba Atomica' din ce stiu eu Hitler nu a folosit o bomba/racheta atât de puternica

| Krekkov explică (pentru RadioEREVAN):

Asta e adevărat, si eu cand am scris comentariul asta a fost pe la 2-3 dimineața

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Deci am vazut ca Bomba de la Hiroshima a fost Morala.
Unde ai văzut asta? A fost necesară.
Desi Bombele Atomice nu sunt deloc Morale sa le folosești pe Oamenii.
Si toti vorbim ca Hitler a fost cel mai mare criminal, dar el cel putin nu a folosit bomba atomica ca sa extermine oameni.
Dacă o avea, o folosea.
Mai țineți acum cu America, ca ei sunt de fapt cei mai mari criminali din Istorie. Ei, americanii sunt oameni ca mine și ca tine.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Krekkov):

Extrem de stupida aceasta logica a ta.
PS. sa stii ca nici aia de la Hiroshima nu au murit deodata.

| RadioEREVAN a răspuns:

Oare di ce va sfaditi? Ca noi suntem romani si bombe n-avem. Avem guverne si politicieni.

| StrongHeart a răspuns (pentru RadioEREVAN):

Cel mai bun raspuns laughing

| RadioEREVAN a răspuns (pentru StrongHeart):

Multzam, altul aveam. Numa ca era versiunea tetrapiloctimica, in care, autopsiam si enuntul initial, (de-alea grele si cu par pe ele)

| RadioEREVAN a răspuns (pentru Bubico2022):

Bubico, teoretic asa-i. Practic, desi nemtii aveau brand de natie precizia, masuratul de 10 ori si taiatul la semn, nu au luat in calcul rumanii, care au scurtat vreo 200 de zile rezbelul din Europa. Insa gresesti cand il faci pe Hitler campion, locul 1 il ia sovieticul Stalin, cu 21 de milioane.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Asa, si cum vrei sa bagi concluzia ca Putin nu ar fi un martalog demn de spanzurat?
Ca sigur aia ti-e directia.