Problema aceea va fi depunctat, deoarece semnul tau nu poate fii acceptat ca raspuns corect sau luat in consideratie.
Din pacate nu stim ce ai scris tu pe foaie si nici daca comisia o considera semn, ca sa-ti elimine teza.
Sunt foarte suprinsa de comportamnetul si actiunile tale... tu nu ai participat la simularea de examen, care a avut loc acum cateva luni?
Acolo nu vi s-a explicat ce NU aveti voie sa faceti pe lucrare?
Da am fost dar nu ne-a explicat ce trebuie sa facem atunci cand taiem raspunsul correct doar ne-a zis sa taiem cu o linie orizontala
Pai faza este ca prima data am incercuit raspunsul correct dar porstul de mine credeam ca raspunsul este gresit asa ca l am taiat cu o linie orizontala dar dupa ceva timp realizasem ca raspunsul ala pe care l am taiat este correct asa ca am facut in semn acolo ca sa creada aia ca e raspunsul corect
In primul rand, tu trebuia sa rezolvi exercitiul ala ca sa stii raspunsul corect, nu sa ghicesti si sa incercuiesti ce ai ghicit... ca matematica se face cu creionul pe hartie, rezolvand exercitii si probleme.
Din pacate, acum vei avea un subiect depunctat intr-un caz fericit si riscul sa -ti fie anulat, intr-un caz nefericit.
Curiosul999 întreabă: