| kelo0oWy a întrebat:

Deci, m-am transferat acum in clasa zecea de la profilul filologie la mate-info (la acelasi liceu) si acum o saptamana m-am dus sa mi dea ce sa invat pentru diferenta la informatica.Bun mi-a dat cartea de a IX-a sa o rasfoiesc si sa invat pana joia viitoare. Daca dintre voi a mai dat cineva aceasta diferenta sau cunoasteti pe cineva care a dat-o, spuneti-mi va rog daca va fi un "examen" serios (trebuie sa inveti pe rupte.) sau va fi ceva asa sa se zica ca a fost data. Am inteles ca nu prea ai cum sa pici proba. Imi puteti da niste eventuale subiecte sau ceva dupa care sa ma orientez in ceea ce priveste invatatul? (ca nu cred ca pot invata o carte intreaga intr-o saptamana.).
Multumesc mult.
Bun. Maine dimineata dau "examenul"

7 răspunsuri:
| BTWIN a răspuns:

E serios cat de cat.Eu m-am mutat de la mate-info la chimie biologie si am dat diferente la biologie si TIC.Sunt 2 probe pentru fiecare materie, una orala si una scrisa. Daca iei 2 la proba scrisa poti lua 8 la oral ca sa treci.Trebuie ca media dintre proba scrisa si cea orala sa fie macar 5.BAFTA happy

| kelo0oWy explică (pentru BTWIN):

Am intelesc ca voi da doar scris, nu si pe PC, deoarece nu sunt la info intensiv. Dar eu dau proba doar la materia la care nu am facut-o deloc. Tu de ce ai dat la bio si la tic, ca le ai facut si la mate-info...

Si apropo. ce se poate intampla daca nu iei proba? Ca transferul e deja facut.

| BTWIN a răspuns (pentru kelo0oWy):

Asa m-au pus sa dau...inca trebuia sa dau si la fizica, dar la fizica am dat teza si nu am mai dat si diferenta la fizica laughing

| BTWIN a răspuns (pentru kelo0oWy):

Transferul se face dupa ce iei probele.Momentan ai doar acceptul pentru diferente. Daca pici o proba ramai la profil la care esti, filologie.

Nu stiu ce sa zic. Mai astept si alte raspunsuribig grin

| valeeExpress a răspuns:

Eu sunt clasa a 9-a si sunt la filologie. As vrea sa ma mut la stiinte ale naturii si am auzit ca tot din semestrul 2 pot sa ma transfer. La ce liceu esti?