| Ingognito a întrebat:

Deci maine este bacul si eu va trebui sa il dau la alt liceu si nu la cel la care am invatat, Intrebarea mea este daca vom avea un loc amenajat special pentru a ne pune gentile si telefoanele sau alte lucruri personale, la liceul meu le-am pus in sala de sport dar aici nu stiu, voi ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| eckblume a răspuns:

O sa le puneti intr-un loc separat. O sa va dea etichete ca sa stie fiecare ce are.

| minrest a răspuns:

Man, am avut si eu un examen in vara asta si ce crezi, nu mi-am luat la mine telefon, si in general nu mi-am luat nimic, patru pixuri in buzunar si atat.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Prin lege ei sunt obligați să vă asigure un asemenea spațiu. Poti sa îți iei la tine tot ce vrei si când ajungi acolo te duci frumos la un supraveghetor si il întrebi respectuos unde este sala unde se pot lasa bagajele si el iti va da indicațiile necesare.

| mgtow a răspuns:

Daca nu iei invata smecherie de la dragnea si ajungi in parlament. Cine are studii suge muia si cine nu are cum e dancila a ajuns sa dea muia la romani

| Ingognito explică (pentru minrest):

Pai smr nu stiu Iocu si ma unit cu Google maps + ca pIec Ia 6 si ceas de mana nu am sa stiu daca sa ma grabesc sau nu

| minrest a răspuns (pentru Ingognito):

Te uiti inainte, inveti drumul, eu cand am examen vizitez locul dinainte; ceas de mana iti trebuie oricum ca sa stii cat timp mai ai in examen, ei iti coloreaza dreptunghiuri pentru fiecare ora; asa ca iti cumperi un ceas ieftin, costul e neglijabil.

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Stai asa, e maine. Iei ceasul tatalui tau.