Buna
Nu sunt sigura pentru anul 2012-2013,
parintii si elevii de cls 11 vor decide daca vor da bacalaureatul clasic format din mate romana si o materie la alegere specifica profilului.
Daca se va schimba:
pentru profilul real din filiera teoretica, acestea sunt matematica si proba transdisciplinara din stiinte (fizica, chimie, biologie).
Elevii de la profilul umanist din filiera teoretica ar urma sa dea o proba la o limba de circulatie internationala si o proba transdisciplinara din geografie, istorie, stiinte socioumane. Pentru filiera tehnologica, vor fi o proba scrisa disciplinara specifica profilului si una transdisciplinara specifica domeniului de pregatire, iar pentru filiera vocationala - o proba practica sau scrisa, dupa caz, specifica profilului ori specializarii si o proba transdisciplinara specifica profilului sau specializarii
Fiecare ce crede, dar eu consider ca ar fi mult mai bine daca s-ar schimba deoarece foarte putini trec bacul la mate cea ce in prezent este o materie obligatorie.
Pai mate info dau bacul la matematica, informatica si romana, unde este obligatorie la toate profilele
La mate info vei da matematica M1 (cea mai grea), romana, informatica, si ai de ales intre chimie si fizica.
La MI se da la Matematica, Romana, Informatica si o disciplina la alegere dintre Fizica, Chimie sau Biologie
Imi spuneti si mie va rog la liceul agricol ce mterii mai importante se fac si ce profile sunt.
Imi spuneti si mie va rog ce materii mai importante se face la liceul agricol si ce profile sunt.