Daca te transferi la inceputul anului urmator nu vor fi diferente de dat, dar daca te transferi intre semestre ai de dat la latina
Latina se face la profilul FILOLOGIE. La Stiinte Sociale se face mai multa istorie, romana, geografie si limbi straine. Din cate stiu eu nu e nevoie sa dai nimic, e de ajuns sa ai media generala mai mare sau egala cu cel care a avut media cea mai mica la profilul acela. De ex. daca tu ai avut media 7, poti intra doar daca media cea mai mica de la st.sociale a fost 7. Se poate sa gresesc, dar la mine in liceu asa este. Cel mai bine este sa intrebi un profesor din scoala ta. La BAC la matematica o sa fie dezastru si anul acesta( parere proprie) si nici anul viitor nu stiu cat de bine va fi. La Stiinte Sociale e suficient sa inveti, sa fi cu materia la zi si sa faci teste pt.BAC. Bafta!
Eu iti sugerez sa te transferi pana nu va fi prea tarziu, eu sunt a 9a si tot mate-info sunt si mate nu am facut deloc anul asta.Eu ma mut din a 10a la alt profil, nu vreau sa pic BAC-ul la mate
Curiosul999 întreabă: