Nu cred sa se da vre un examen ci se intra cu media de intrare la liceu (50% media claselor 5-8, 25%media tezelor cu subiect unic (TSU) si 25% media tezelor din a 7-a)
Din cate stiu eu la filologie intrii cu media (din generala 5-8 si examen) acum nu se mai dau probe din astea
Nu conteaza ce profil vrei. examenul se da obligatoriu la matematica si romana.pentru ca si eu sunt pe profil filologie si am dat examen la mate si romana.
succes. funda pls:*
Si e usor?
k eu st indecis nu stiu daca sa ma duc la filologie sau mate-info
Depinde de liceu. Daca te pricepi la engleza, istorie, romana si latina atunci du-te la filologie.La acele materii dai teza
Toţi elevii clasei a 8-a dau examenul la română şi matematică (în scris) şi in funcţie de media examenelor adunată cu media claselor 5-8 computerul îi repartizează la un liceu anume.
Mate-info e un profil destul de greu. La matematică media 5 e de genii. Filologia se ocupă mai mult pe partea cu limbile străine, literatura, istoria. Dacă ştii mate şi eşti sigur că vei fi în stare să iei bacul la matematică, du-te. Dacă nu, filologia.
Depinde ce iti place
Daca iti place latina, franceza, engleza, romana (si vrei ca din a 11-a sa nu mai faci mate )atunci du-te la filologie
Iar daca iti place Matematica, si ai auzit de C++(pe ala se fac programele la info intr-un limbaj foarte ciudat sa nu cunva sa crezi ca Progreamare(info)=TIC(informatica obisnuita pe care o fac toate liceele)
LovehopeTrust întreabă: