| Park1Suin a întrebat:

Dupa parerea voastra ce materie este mai complicata, geografia sau biologia?

13 răspunsuri:
| Deliiiia a răspuns:

Depinde de înclinaţii, mi se pare că biologia se studiază mai profund în generală şi liceu faţă de geografie.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nici una, dar depinde de nivelul de aprofundare. In ambele cazuri ai principii de baza + date la greu fara de care s-ar putea bine mersi. Gen j'de mii de cote si denumiri la geografie, sau nume in latina pe la biologie...

| anamariarot a răspuns:

Biologia, pentru ca are atatea ramuri si e extrem de vasta

| Drimmero a răspuns:

Geografia este prea usoara,, pe mine unul ma pasiona geografia si nu aveam probleme, biologia imi dadea ceva batai de cap.
Acum depinde si de pasiuni

| Sorryeees a răspuns:

Geografia mi se pare mai grea findca planeta noastra e mare.si e greu sa retii atatea lucruri despre ea.la biologie este mai usor.doar ca anatomia (alcatuirea corpului uman) e grea. Funda?

| GlowingShadow a răspuns:

Mie personal imi plac ambele.
Depinde care te-ar interesa pe tine mai mult.
La nivel de liceu nu vad prea mare diferenta intre ele cand vine vorba de complexitate.

| nirocino a răspuns:

Cu siguranta biologia. nerd

| anapatrascu a răspuns:

Dupa parerea mea geografia

| Corina19 a răspuns:

Pentru mine ambele materii sunt usoare. Acum depinde si de tine... Daca iti place materia respectiva ti se va parea foarte usor.

| Drimmero a răspuns (pentru Sorryeees):

La liceu si peste tot se invata Europa in special,, doar daca dai mai departe la facultatea de geografie,, ai mai multe ramuri si acolo inveti mai multe despre pamantul nostru. In generala si in liceu inveti Europa/Romania in special,, tind sa cred ca despre Romania inveti mai multe decat inveti despre intreaga Europa.

| Desireღ a răspuns:

Biologia...

Răspuns utilizator avertizat
| Teodora54 a răspuns:

Eu înțeleg biologia. (Mi-e frică de profa'