| Daniellllll1 a întrebat:

E adevarat ca trebuie sa iei minim 5 in amandoua examene ca sa te poti inscrie la liceu? Am auzit ca s-a scos legea aia.

9 răspunsuri:
| DeliaCute a răspuns:

Eu aș paria pe fugitul de acasă laughing

| Daniellllll1 explică (pentru DeliaCute):

rolling on the floor ma tem rau de mate rolling on the floor, chiar daca ce s-a dat anul' trecut la examen stiu de 5.50, habar n-am... ce-o sa fie acum

| razvhws a răspuns:

Te repartizeaza la liceu indiferent de notele luate in evaluarea nationala.

| DeliaCute a răspuns:

Mie îmi place matematica... ciudat laughingeu și băiatul pe care îl plac împărțim aceeași pasiune, ne vedem la concursuri, luăm rezultate la fel, ne vedem la pregătire, merge bine afacerea laughing)

| ɹαℓυ a răspuns:

Te repartizeaza la liceu oricum. Nu s-a aprobat legea aia ca sa iei minim 5 la amandoua.

| Adry05 a răspuns:

Indiferent cat iei intri la un liceu, dar nu unul bun. laughing

| Daniellllll1 explică (pentru Adry05):

O sa am in jur de media 7 (pentru ca stiu, cat stiu eu.), dar, mai stii. poate te blochezi odata, uiti tot...

| Adry05 a răspuns (pentru Daniellllll1):

Daca stii sa-ti controlezi emotiile n-o sa ai problema asta.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU este adevărat :)

TEORETIC, era vorba că elevii care iau sub 5 la examenele de la Evaluarea Naţională NU vor putea să se înscrie la un liceu - DOAR la Şcoli Profesionale!

Dar, PRACTIC, Ordinul MEN nr. 4432/29.08.2014 privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal și profesional de stat pentru anul şcolar 2015-2016 NU face referire la acest aspect - vezi Ordinul la linkul oficial :
http://www.edu.ro/index.php/legaldocs/22040

Deci, practic, se poate ca aceşti elevi să se înscrie şi la liceu :)

Toate cele bune.