Depinde din ce punct de vedere. Si eu o admir pe profa de istorie pentru ca e atat de pasionata de acest obiect, pentru ca se implica, pentru ca ne face sa intelegem, pentru ca e amuzanta si face pauze pentru glume, pentru ca nu e sacaitoare, pentru ca se imbraca frumos, pentru ca arata bine. Asta nu inseamna ca-s lesby. Admiratia aceatsa inseamna respect!
Depinde pentru ce o admiri... daca o admiri pentru dimensiunile bustului sau pentru picioarele ei nu mai stiu cum atunci ai o problema... daca admiri modul in care isi face meseria si o respecti pentru cunostiintele ei, nu este nici o problema.
Nu! nici daca ii adimiri meseria nici daca ii admiri picioarele nu este ceva in neregula si nu esti lezbi daca admiri o profa!
Daca iti place de ea nu e nimic.in toate felurile.de exemplu mi-e imi place de tatal meu foarte tare in toate privintele.asta inseamna ca-s gay?
E o lume libera.
Poti sa ii admiri si pieptul generos.
Pantaloni mulati pe fund.
Buciile genroase.
Forma de clepsidra.
Ai ce admira la o femeie.
Sau inteligenta, personalitatea.
Daca vrei sa faci sex cu ea atunci e o mica problema. Daca nu, toti avem calitati si admiratia este un lucru bun. Si nu te mai teme atat de parerea altora, cand glumeste cineva intra si tu in gluma.
Mov10 întreabă: