| AnnAnne a întrebat:

E ceva in neregula daca admir o profesoara foarte mult? Nu vreau sa creada lumea ca-s lesbiana sau mai stiu eu ce.

Răspuns Câştigător
| YayuK a răspuns:

Depinde din ce punct de vedere. Si eu o admir pe profa de istorie pentru ca e atat de pasionata de acest obiect, pentru ca se implica, pentru ca ne face sa intelegem, pentru ca e amuzanta si face pauze pentru glume, pentru ca nu e sacaitoare, pentru ca se imbraca frumos, pentru ca arata bine. Asta nu inseamna ca-s lesby. Admiratia aceatsa inseamna respect!

9 răspunsuri:
| iEmonel a răspuns:

Dar esti, nu?

| AnnAnne explică (pentru iEmonel):

Foaaaarte amuzant.Nu.

| IMC90 a răspuns:

Depinde pentru ce o admiri... daca o admiri pentru dimensiunile bustului sau pentru picioarele ei nu mai stiu cum atunci ai o problema... daca admiri modul in care isi face meseria si o respecti pentru cunostiintele ei, nu este nici o problema.

| Cosminovici18 a răspuns:

Nu! nici daca ii adimiri meseria nici daca ii admiri picioarele nu este ceva in neregula si nu esti lezbi daca admiri o profa!

| MCRgurl a răspuns:

Daca iti place de ea nu e nimic.in toate felurile.de exemplu mi-e imi place de tatal meu foarte tare in toate privintele.asta inseamna ca-s gay?laughinglaughing

| Originalone a răspuns:

E o lume libera.
Poti sa ii admiri si pieptul generos.
Pantaloni mulati pe fund.
Buciile genroase.
Forma de clepsidra.
Ai ce admira la o femeie.
Sau inteligenta, personalitatea.

| iEmonel a răspuns (pentru MCRgurl):

Da

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca vrei sa faci sex cu ea atunci e o mica problema. Daca nu, toti avem calitati si admiratia este un lucru bun. Si nu te mai teme atat de parerea altora, cand glumeste cineva intra si tu in gluma.

| LanaLudescher a răspuns:

Nu e nimic ciudat in asta