| Reek54 a întrebat:

E permis sa umbli cu pumnal la tine?

Răspuns Câştigător
| Sihastrul a răspuns:

Nu,e catalogat ca arma alba.

18 răspunsuri:
| Xennofull a răspuns:

Nu este permis...se considera arma alba.

| Andrei07565486 a răspuns:

Nu nu este persmis, atata timp cat nu te vede garda, totul e okhappy

| AlexCrb a răspuns:

NU! E catalogata arma alba. Si cred ca te referi la rozeta (box/knukkle), nu la pumnal.

| Bebitssaa a răspuns:

Nu, funda?

| ciocio1993 a răspuns:

Nu e permis logic! arma alba! ce esti tu asa smecher sa dai cu pumnalu?laughingrolling on the floor

| Userrr a răspuns:

Frate daca vrei sa intri in puscarie e permisbig grin

| RazvYonutZzZzZ a răspuns:

Salut Reek54! Nu nu este permis deoarece este o,, arma alba'' si nu ai voie. Si tatal meu mi-a adus unul dar m-i-a spus ca nu am voie sa merg cu el afara dar totusi e super.

| oanard174 a răspuns:

Nu pentru ca e arma alba.

| Reek54 explică (pentru AlexCrb):

Da, exact.

| Broadband a răspuns:

Nu te tin pumnii si iti trebuie pumnal?
categoric nu ai voie e arma alba, si cutitul si spray cu piper sau ce mai vrei tu

| Reek54 explică (pentru Broadband):

Nu e vorba de asta, am pus doar o simpla intrebare.

| cotcodac4 a răspuns:

Ba ia-ti inele multe pe degete si nu au ce sa zica pentru ca sunt din aur cel mai simplu. sau daca nu ai bani de ele du-te si fa ceva dar nu karate ca e de copiii.ia fa systema au arte martiale mixate

| Broadband a răspuns (pentru Reek54):

laughing am glumit stai linistit

| Reek54 explică (pentru cotcodac4):

laughing stai linistit, nu am nevoie.

| cotcodac4 a răspuns (pentru Reek54):

Pai daca nu ai nevoie de ce intrebi pumnal.eu unul am 175 si 65 kg si se mai trezeste cate unul cu un cap mai mare ca mine sa ma arda, dar pe urma are o surpriza. am 22 si cu cati m-am batut mi-a mers bine fara probleme, pana intr-o zi cand mi-a dat uni un neveu cu sticla de ma taiat pe fata. de genul meu sunt pasnic dar.

| Xtasy_Marshal_1992 a răspuns:

Daca e pumnal/rozeta, crede-ma ca ai voie sa il tii la tine, dar sa nu umblii cu el pe strada sa te dai tu semcher. Rozeta este o arma alba de nivel 1 (practic ca si un bat dintr-un gard), folosit in autoaparare nu este gresit. Daca este pumnal/cutit cu 2 taisuri iti zic de pe acu ca nu ai voie. Restu mai informati-va si voi de drepturile voastre si nu va mai luati dupa orice "cacanar" cu chipiu pe capwinking

| Emy23 a răspuns:

Aceeasi intrebare am pus si eu si uite ce raspuns am primit:p http://www.politisti.ro/......s-de-arma/ sper sa te ajute

| 1Mihai1 a răspuns:

Nu, în niciun caz.