anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Educația sexuala în scoli generale și licee!

PRO SAU CONTRA?

Eu sunt pro!

17 răspunsuri:
| johnbucuresti a răspuns:

Pro
sa le spuna ca exista SIDA
HIV
Hepatita
Moarte
si
Pacat

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru johnbucuresti):

Păcatul dă-l în masa.

Sunt hormonii.

| Rakanishuu a răspuns:

In trunchiul comun? Mhm, nu prea. Mai bine ar opta pentru o ora de Educatie pentru sanatate, in cadrul careia sa se predea si educatie sexuala.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Păi vrem schimbare! Ar fi o bună cale să conştientizăm adolescenţii ce înseamnă sexul, respectiv ce consecinţe aduce, boli, sarcini, şi aşa mai departe. A devenit o necesitate ca ce itineri să cunoască şi să ştie. Din prostie sau ruşine acest subiect pare a fi tabu în şcoli, deşi nu ar trebui!

| darrio2007 a răspuns:

Pro.Vor sti si ei ce inseamna sa faci sex de prea tanar copil.

| milan9 a răspuns (pentru darrio2007):

Din pacate, in tarile in care s-a introdus nu s-a pus accentul pe consecintele comportamentelor de natura sexuala ci s-a facut o informare detaliata in privinta tuturor genurilor de perversiuni starnind astfel curiozitatea copiilor si tulburandu-le in acelasi timp echilibrul hormonal, emotional, etc...
Aceasta practica a amplificat exponential rata avorturilor, abuzurilor, perversiunilor, violurilor, etc... Un singur lucru a scazut in tarile in care "educatia" sexuala s-a introdus experimental (Suedia, spre exemplu): varsta inceperii vietii sexuale... sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pro din clasa a VII-a, ca si curs anexa la anatomie, insa sa fie si cu notare, ca sa fie motiv de ras, ca unii nici asta n-ar fi in stare sa invete. Ce nu stiu insa e daca ar fi material de 9 luni de zile de predat.

| darrio2007 a răspuns (pentru milan9):

Macar atat sa se schimbe si pe la noi.Varsta inceperii relatiilor sexuale.

| BobiTheBoi a răspuns:

Pro

| milan9 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Material" exista, pentru ca se ajunge la infectarea mintilor copiilor cu "informari" sau "deschideri ale curiozitatii elevilor" spre toate domeniile patologicului in materie de sexualitate, domeniile "ample" ale tuturor perversiunilor care frizeaza nebunia...
Te-ai ingrozi daca te-ai convinge de ceea ce-ti spun... sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru milan9):

Tocmai de aia ziceam. Nu cred ca educatia sexuala propriu-zisa ar sta sa le ilustreze elevilor fantezii si alte nebunii. Educatie sexuala inseamna sex responsabil de la o varsta, nu o materie p orno.

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

"Materialul" infect la care m-an referit nu e altul decat cel oferit de asa zisa educatie sexuala...

anonim_4396

O sa vina fita gravida acasă și o să-ți zic ca nu știa de prezervative sau mai știu eu ce.

anonim_4396

In fine, pare ca tu bati altundeva, dar nu acolo se va ajunge. happy

| milan9 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru asta e suficienta o campanie precum aceea pe care o face politia in scoala impotriva violentei.
Dupa cum spuneam, "materialul" obiectului "educatie sexiala" ajunge sa delalieze lucruri ce infecteaza mintile copiilor cu "informari" sau deschideri ale curiozitatii lor spre toate domeniile patologicului in materie de sexualitate, domeniile "ample" ale tuturor perversiunilor care frizeaza nebunia...

anonim_4396

Nu ești sănătos.

Asta face parte din viata.

Întrebări similare