In mod normal, ar trebui sa participi pentru a te autoevalua. Oricine poate sta acasa, nu numai elevii care au trecut la naționala. Nu e o regula, dar e spre binele tău. Eu zic sa mergi.
Da
.Dar dupa trebuie sa se confrunte si cu profesorii. De aceea, in intrebarea mea se schimba un pic situatia.
Întrebarea n-are sens, e la aprecierea lor, dacă o luăm așa. Nici examenul de bacalaureat nu e obligatoriu.
Nu este vorba de asta. Nu am dus situatia chiar in punctul acela... Mi s-a spus ca elevii calificati la nationala, sunt „scutiti", fara consecinte de orice fel dupa. Sunt constienta ca atat simularile, cat si bacul pana la urma tin de alegeri.
Și ce ai vrea, să ți se treacă 10 în locul simulării?
Nu poți fi scutit de ceva opțional.
La noi este o obligatie in ochii profesorului de la clasa. 10 in locul simularii, nici nu mi-a trecut prin gand.
Păi de ce ne întrebi pe noi și nu pe profesorul de la clasă? Aici voiam să ajung.
Bineinteles ca am intrebat si profesorul de la clasa. Imi va raspunde. Ceea ce am intrebat aici, a fost in criza de timp si daca tot vorbim de alegeri... a fost alegerea mea sa fac asta!
Deci ai vrea să îți spun eu ce gândește profesorul tău de română despre faptul că tu nu vrei să vii la simulare pentru că te-ai calificat la o națională? Hai că îl întreb și te anunt.
Eu nu vreau sa-mi mai spui nimic. Mi-ai raspuns deja la intrebarea pe care am pus-o mai sus, intr-un fel sau altul, si iti multumesc pentru asta.
AdelinRO123123123 întreabă: