anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Elevii pot sta acasă (sa nu meargă la școală) în săptămâna dinaintea unui examen cum ar fi IELTS, TOEFL, Cambridge, Goethe sau DELf? Sau se aplica doar în cazul olimpiadelor nationale? Ma poate ajuta cineva, nu am găsit specificat nicăieri.
Va mulțumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine te tine sa nu? Mare lucru iei niste absente dar te faci cu o diploma mai importanta pentru cariera ta decat mizeriile alea de lectii de le poti invata pana si de pe net.

6 răspunsuri:
| Ion8755 a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am înscris la un examen chiar în prima săptămână de școală, si as prefera sa stau acasă sa ma pregătesc decât sa merg, dar ținând cont de situația asta cu covid, nu se știe cum va începe școala și ar fi nasol sa fac o săptămână de absente din start. Credeam ca exista un cadru legal pentru asta, cum e cu olimpiadele, dar cred ca va trebui sa vorbesc cu un profesor. Mersi oricum, ai funda de la mine

| Mădă0611 a răspuns:

Aveam in liceu o colega ce isi "lua" liber o saptamana inaintea tezelor, si o ridica lumea in slavi ca se note bune are. Cel mai probabil lua si meditatii.

| sierra1 a răspuns:

Legal nu ai dreptul ăsta! ce invârteli faci tu, aia-i altă problemă

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

" PineapplePizza : mizeriile alea de lectii de le poti invata pana si de pe net" - pot să te aplaud, dom' doctor?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Pai hai sa fim sinceri laughing A zis scoala, lectiivirtuale acopera cam toata materia de scoala si liceu, daca se pregateste pentru ceva important in viata lui, poate sa lipseasca de la scoala si sa invete de altundeva... pana la urma scoala nu e strica precum facultatea, desi pana si la facultate deoarece e mentalitate globala ai voie sa iei cat liber vrei tu doar sa recuperezi dupa laboratoarele si seminariile, doar ca pierzi cateva sutimi pentru prezenta si poate sa nu iasa 10 curat la final.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ion8755):

E prima saptamana in care profesorii sunt veniti dupa vacanta si nici ei n-au chef sa predea. Nu e mare branza, noi la liceu efectiv cand era unu sa dea examen la condus eram si restul sa-l sustinem, si ghici ce? Si profesorii cu noi uneori.