Ingerii cazui sunt demonii insa eu nu cred ca ozn-urile si extraterestrii exista...
@eXtrike, eu cred ca Internetul, televiziunea si tot ce tine de mass media (in mare parte) este doar o indoctrinare cu informatii pe care ne dorim sa le auzim pentru a ne distrage atentia de la lucrurile cu adevarat importante; crezi ca, criza financiara pe plan mondial a fost doar o simpla coincidenta?! Pacat ca sunt milioane de oameni ca tine care pun botul la tot ce vad pe youtube sau la televizor, in loc sa ne ridicam in fata Guvernului si sa ne cerem drepturile care incet, incet, ne sunt luate.
Nu e adevarat, tu crezi tot ce e la televizor si pe internet? Sunt minciuni pentru a avea audienta(adica daca tu te uiti ei castiga bani)
Daca te-ai fii uitat in acel video, spune clar alb pe negru, ca nu il puteti da in judecata, deoarece este in scop educational si non profit.
Si nimeni din mass-media nu a zis asa ceva.
Cu gigantii a fost scris in Genesis (daca nu stii cauta si vezi de cine e scrisa ) toti stim ca mass-media minte, chiar MJ a recunoscuto, ca si el trebuie sa minta ca-i fac rau (masonii).
Iar, un politician din america a zis live, despre 2012 si a zis ceva de gen (va v'om salva)... asta este o banuiala.
In fine credeti ce vreti, eu stiu extrem de multe lucruri despre masonerie, istorie, iluminati, satanism, cranii si oase.
asa ca...