Buna Mady in scoala mea la clasele mari se face dupa alegere calasa de germana+englesa sau fraceza+enfleza am invatat si franceaza si pot spune ca este minunata dar engleza este totusi mai de folos multe tari au si engleza mai ales ca daca ai inceput de mica iti formezi mai repede limba engleza e usoara sper ca te-am ajutat!
Franceza. E o limba romanica si mai usor de invatat decat engleza. E melodioasa si de asta imi place. Dar tu ce ai alege?
Franceza.
in fiecare zi vorbesc français pentru ca sunt departe de casa .
si e o limba ff frumoasa
In primul rand romana. ati in cazul de fata este un verb auxiliar (a avea) care ajuta la formarea conditionalului optativ prezent, deci nu se pune cratima intre a si ti.
Engleza.
Franceza nu stiu ( doar cateva cuvinte). As vrea sa invat pentru ca este o limba frumoasa, dar destul de grea.
Pai eu as alege engleza. E mai frumoasa, mai usor de pronuntat si o poti prinde foarte usor daca iti dai putin silinta in plus e foarte ceruta
Germana, practic aleg si engleza ca seamana destul de mult, sunt din aceeasi categorie. N-am facut franceza in scoala, oricum germana e mai cautata in ziua de azi!
Franceza...auziti inteleg nu va place franceza dar nu o faceti naspa sau nu stiu cum. daca le inveti aman2 sunt usoare nu este una mai usoara ca alta... dar depinde te tine daca o inveti
Imi place si engleza si franceza dar sincer daca as fi sa aleg cred ca asi alege engleza pentru ca o invat de mai mult timp si. e mai cunoscuta!
anonim_4396 întreabă:
G28AEjdvjRaendnPrT întreabă:
anonim_4396 întreabă: