| Simmons a întrebat:

Este 8.83 o medie buna pentru 5-8?

Sunt clasa a 8-a A la nr 14 Sfantul Vasile Ploiesti,si am terminat cu media cea mai mica din clasa(mentiunata mai sus),daca nu ma descurc la examene am **** steagu'! Toti colegii mei se duc la Cuza,LMV sau Caragiale, o sa incerc si eu da' nu prea cred ca o sa intru bine.

Mi s-a spus ca un profil uman nu o sa aiba la fel de multe optiuni ca unul real si sunt cam speriat >/_\<

In...alta ordine de idei,Nichita Stanescu pare un liceu bunicel si merge cu media mea,in plus imi place unde e amplasat si am si cunostinte in jur,problema e ca habar n-am zona aia, deci mi-ati putea spune ce e interesant pe-acolo si unde?

Asta e un fel de intrebare 2in1 da' va rog eu mult, nu face-ti nazuri.Dau la sigur funda!

Răspuns Câştigător
| OnLyED a răspuns:

Nu te lua dupa altii ca media e proasta sau chestii d-astea, media 8.83 e destul de buna pentru 5-8, drept dovada pentru un liceu bun in Ploiesti trebuie sa-ti iasa o medie de 8, 8 si ceva intre examene, uite cateva licee foarte bune din Ploiesti :

Prahova Ploiesti COLEGIUL NATIONAL "NICHITA STANESCU" PLOIESTI Uman Filologie 8.82
Prahova Ploiesti COLEGIUL NATIONAL "MIHAI VITEAZUL" PLOIESTI Real Matematica-Informatica 8.79
Prahova Ploiesti COLEGIUL NATIONAL "NICHITA STANESCU" PLOIESTI Uman Stiinte Sociale 8.78
Prahova Ploiesti COLEGIUL NATIONAL "NICHITA STANESCU" PLOIESTI Real Matematica-Informatica 8.76
Prahova Ploiesti COLEGIUL ECONOMIC "VIRGIL MADGEARU" PLOIESTI Real Matematica-Informatica 8.68
Prahova Ploiesti COLEGIUL "SPIRU HARET" PLOIESTI Real Stiinte ale Naturii 8.61
Prahova Ploiesti COLEGIUL ECONOMIC "VIRGIL MADGEARU" PLOIESTI Servicii Turism si alimentatie 8.60
Prahova Campina COLEGIUL NATIONAL "NICOLAE GRIGORESCU" CAMPINA Uman Filologie 8.59
Prahova Ploiesti COLEGIUL ECONOMIC "VIRGIL MADGEARU" PLOIESTI Servicii Economic 8.58
Prahova Ploiesti COLEGIUL NATIONAL "MIHAI VITEAZUL" PLOIESTI Real Matematica-Informatica 8.55
Prahova Campina COLEGIUL NATIONAL "NICOLAE GRIGORESCU" CAMPINA Uman Stiinte Sociale 8.53
Prahova Campina COLEGIUL NATIONAL "NICOLAE GRIGORESCU" CAMPINA Real Stiinte ale Naturii 8.51
Prahova Ploiesti COLEGIUL ECONOMIC "VIRGIL MADGEARU" PLOIESTI Servicii Comert 8.48
Prahova Campina COLEGIUL NATIONAL "NICOLAE GRIGORESCU" CAMPINA Real Matematica-Informatica 8.47
Prahova Mizil LICEUL TEORETIC "GRIGORE TOCILESCU" MIZIL Uman Filologie 8.42

Bafta la examene si la ce liceu vrei sa mergi!

4 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Pot sa-ti raspund doar la intrebarea legata de medie.Nu, nu e o medie foarte buna, dar nici proasta.

| TheTimeKiller a răspuns:

Eu am media 8.88 (5-8). Credeam ca este o medie mica pana cand am vazut ce am in jurul meu(copii cu medii mai mici de 7.50, unii chiar corigenti). Deci am incredere in mine ca iau la examenele undeva la 8.50(9 la romana, 8 la mate) si voi intra si eu intr-un liceu bun pe profil de stiintele naturii sau matematica-informatica. Tinand cont ca sunt din apropierea Ploiestiului(si voi merge la liceu in Ploiesti) ar trebui sa iei id-ul meu ca sa ma vorbim : arsenemihai13. Nu stiu, poate vrei sa vorbim despre licee, medii si despre examenele care ne asteapta pe 25 si 27. In caz ca nu vrei sa adaugi adresa mea de mail vreau sa-ti urez mult succes la examene si nu uita, poate clasa ta a avut elevi buni cu medii mari dar in alte scoli copii poate n-au avut aceea medie de 8+ si vor intra la licee cu medie mai mica. Deci, pe scurt, nu uita acest citat ''Nu sunt destept, dar cand privesc in jur prind curaj'' Ion Creanga.

| Simmons explică (pentru TheTimeKiller):

Okay,probabil ca o sa te adaug pe mess mai incolo da' as prefera pe facebook :3

| TheTimeKiller a răspuns (pentru Simmons):

Arsene Mihai--Ploiesti.