Bine dar ai optiunea sa vorbesti cu un director sau cu un parinte, nu trebuie sa te iei in gura tu cu nimeni.
Depinde cum privesti lucrurile, daca esti invidios o sa te descurajeze daca te gandesti ca de fapt nu merita nota aia si ca o ia pe ochi frumosi cum spui tu atunci nu iti faci problema.
Oricum ai si tu dreptatea ta dar sa nu faci un caz din asta, nu te stresa prea tare ca nu merita, fiecare are drumul lui si daca colegul tau a dat bani sau altceva pentru nota aia e problema lui air daca te afecteaza pe tine direct ti-am zis poti sa faci o plangere sau sa vorbesti cu parintii.
Succes!
Nu, nu este deloc corect, acum nu mai stiu cum e invatamantul, dar cand eram eu eleva la teza se trecea in catalor nota exacta, nici macar rotunjita, adica daca luai 9.75, asa se trecea, nu 10
Doar daca elevul de 7 face contestatie, i se corecteaza teza de un alt profesor iar daca acesta considera ca a scris de 9 ia 9 daca nu poate lua o nota mai mica de 7.
Sau poate parintii i.au dat profesorului spaga pentru ai trece nota 9.
Pe ochi frumoşi, nu.Doar în cazul în care face contestaţie şi se dovedeşte că are dreptate!
Are dreptul sa mareasca nota cu cat vrea el. Important e sa nu faca diferenta. Adica, daca o mareste la un copil cu 2 puncte, sa faca acelasi lucru si pentru restul clasei.
Cel putin asa sunt invatati sa faca in timpul modulului pedagogic: Sa nu faca diferente intre elevi.
NU daca ia 7, 7 se pune. Nu are nici un drept... da ce clasa estii? daca esti prin liceu sau a-8-a sa stii ca unii elevi dau mita
Nu nu este corect, poate ia marito dupa ce a mai corectato o data dar asta drebuia dovedita
Este foarte corect, si asa se intampla mai peste tot, pentru ca daca un elev bun/model ia o nota mai mica, profesorul ii poate mari cu cat vrea el, dar de obicei se mareste la toata clasa.
Nu e corect, dar chestii din astea se mai fac..si in clasa mea s-a mai pus un punct in plus la teza, si ne-a spus sa ramana intre noi.
Depinde... Daca profesoara considera ca teza trebuie sa fie marita cu 2 puncte, inseamna ca a revizuit sistemul de notare si prin urmare ar trebui sa va mareasca la toti! sau sa va explice care a fost punctajul subiectelor. Teoretic este un drept al vostru sa stiti cum sunteti punctati!
Pai nu e corect. Tezele sunt teze, daca iei 7 de exemplu 7 iti trece, nu mai mult sau mai putin. Daca era 7, 50 putea sa ii mai dea 50 de sutimi sau nu, depinde de profesor.
Profesorul are dreptul sa puna ce nota merita elevul dupa parerea lui, daca vrea sa ii puna 11, apoi 11 ii pune si nu poate comenta nimeni.
Daca a recorectat teza si a considerat ca merita 9 si nu 7 cum ii trecuse initial cred ca nu-i o problema.
Tu mai vine iti vezi de treaba ta ca nu e o intrecere cine ia cele mai mari note si daca le ia pe nedrept atunci tot elevul respectiv o sa aiba de suferit in viitor nu cel cu nota corecta.
Nu s-a făcut contestație, i-a dat unui elev cadou 2 puncte fără să ne dea nouă, restul elevilor, un răspuns mai exact, șpagă nu cred, pe ochi frumoși sigur...
Nu este corect, desigur. Teza e teza, la test iti mai poti mari nota, desi nici asa nu e foarte corect.
Daca v-a marit tuturor cu 2 puncte, zic ca e okay. Daca doar acelui elev i-a marit nota, nu.
Nu..si eu am profesori care fac la fel..mai mult, le maresc celor pe care ii favorizeaza si totusi nu e corect fata de cei care chiar invata
Nu este deloc corect! Este o lucrare scrisă și nu ar tebui să se întâmple așa ceva!
Este ca un mini-examen!
Hugliimi întreabă:
alexcatalin13 întreabă: