Pai, depinde si de tine, de cat de multa informatica sti. Normal ca este greu. oriunde este greu.
Salut
Eu zic ca da... pentru ca faci foarte multa matematica. Si nu poti deveni cine stie ce in viata cu acesta facultate.( Numa profesor... sau alte chesti prea avansate )
Astazi, orice facultate pe apuci sa faci, o termini cu putina, foarte putina vointa. Depinde, bineinteles si de universitate si de vointa proprie. Daca vrei sa inveti cu adevarat, o vei face, daca nu, o sa ai o hartie la mana ca ai terminat ceva.
Oricum nu sunt recunoscute diplomele in afara Romania. de fapt, nici in Romania nu au vreo valoare reala ci doar de hartie cumparata.Bye!
Ma da inteligent esti tu,vrei sa zici ca daca fac facultatea de Studii de Securitate, Istorie,Ştiinţe ale comunicării, Administraţie publică e la fel de greu ca la facultatea de informatica, inginerie, finante, Contabilitate?
Nu,nu la asta m-am referit.
M-am referit în general,că orice e greu înainte ca acesta să devină uşor.
De exemplu,pentru mine facultatea de informatică mi se pare uşoară,pentru că am experienţă în domeniu,în schimb,altă facultate la care nu m-aş pricepe gen istorie, mi s-ar părea mai grea.
Ideea e că tu eşti prea retardat să gândeşti, şi generalizezi.
N-ai cum să spui la modul general că o facultate este mai grea ca cealaltă, pentru că sunt domenii diferite.
Dacă ar fi vorba de aceleaşi specializări, 2 facultăţi de informatică diferite de exemplu, atunci ţi-ai putea da cu părerea care dintre ele e mai grea.