Nu este adevarat! Insa cei de acolo sunt foarte buni, John Ceva e foarte frumos!
Uitati-va la filmul The Wrestler. E din anul 2009 si a fost nominalizat la Oscar. O sa vedeti adevarul acolo.
Nu. 90% din Wrestling nu e adevarat, tot ce fac aia sunt niste scamatorii, dar samatorii bune. Poate ca ei nu simt durerea atunci cand se prefac ca sunt loviti, dar toate lucrurile pe care le fac ei sa para reale necesita ani multi de antrenament, pentru ca in ring, in fata publicului nu au voie sa greseasca, ca atunci totul e in direct, nu e ca emisiunile de la televizor. Deci partea cu durerea nu e adevarata, dar partea cu miscarile, scamatoriile, da.
Nu... daca ar fi adevarat nu ar mai axista luptatori la cat de mult au fost loviti. sunt si unele lucruri adevarate dar loviturile cele mai grave sunt fictiuni... audienta scuza mijloacele
Daca sunt fictiuni sau simulari cum poti simula un Attitude Adjusment de pe o scara de 4-5m prin doua mese din lemn de stejar cum poti simula faptul cand esti aruncat print-ro scar de fier si apoi te iau aia cu targa cum poti simula un scaun in cap dupa care singe la greu cum poti simula o cadere dupa o cusca de 12-15-17-20m cum poti simula un RKO de pe o scara de 4-6m adica e imposibil daca sunt minciuni si actorie cum de cei care se ranesc atat de rau de a ajunge in scaun cu rotile dc nu da compania in judecata! daca sunt minciuni atunci dc se mai obosesc pentru titluri centuri sau sa ajunga la wrestlmania extreme rules over the limit many in the bank sau alte competiti adica e la minte babuinului )
99% din dobitoci care stiu ca wrestling-ul e doar bataie, spun ca nu e adevarat, da se pare ca Mr.Cocalari nu stiu povestea lui Owen Hart care a murit in wrestling si chiar nu cred ca moartea unui om a fost regizata, a cazut de la 24 de metri, dupa ce s-a rupt o funie, incercand sa-si faca intrarea in ring, sau Eddie Gurrero care a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Sau operatie lui John Cena de dupa SummerSlam 2008, ori sinuciderea care a umit o lume intreaga a lui Chris Benoit...
Zilnic ma confrunt cu aceasta intrebare deci sa incepem cu inceputul:
-te uiti la showurile wwe banuiesc, deci din prima iti dai seama ce inseamna wwe=world wrestling entertainment
-entertainment= show care te distreaza pe tine
-zic unii mai sus ca nu este adevarat, hmmm ce intelegi prin nu este adevarat? bai oameni buni ceea ce fac wrestlerii aia se numeste entertainment ceea ce inseamna ca ei au antrenamente zilnice pentru a executa manevrele in siguranta
-showurile sunt regizate inainte sa inceapa, ei stiu de la inceputul meciului daca va trebuii sau nu sa castige meciul
-cel mai bun wrestler? hmmm banuiesc ca va intrebati si asta, pai hai sa va spun:cel mai bun wrestler este cel care are cea mai mare priza la public, care ridica publicul in picioare cu manevrele lor sau pur si simplu ii amuza(poti spune despre santino marela ca este un wrestlar? wtf)
-au murit foarte multi luptatori de wrestling cel mai recent a murit umaga dupa cum precizeaza cineva mai sus
-(steroizi) cel mai folosit cuvant in wwe si dupa fake, pai hai sa va informez ca steroizii sunt pastile care le iau toti luptatorii din wrestling(majoritatea), ei cauzand de cele mai multe ori cauza mortii luptatorilor(cum ar fi test care a murit recent)
SPER CA TE-AM AJUTAT CU CEVA:pentru orice alta informatie despre wrestling(doar_wrestling) add BAFTA
Ei bine cred ca este, unii zic ca nu altii zic ca da, ei bine daca ar fi totul doar o 'actorie' atunci ce rost ar avea sa lupte pentru centuriile alea sau mai stiu eu ce, poate unele scheme pe care le fac, poate sunt trucate, insa eu nu inteleg, daca era totul trucat atunci ar fi muncit de geaba sa castige ceva..., si unele lovituri pe care le dau, ii fac pe adversari sa cada la pamant sh ff greu sa se mai ridice(Daca sunt mai noi, nici nu se mai ridica!), daca era trucaj, nu trebuiau sa continue lupta?, iar dupa fiecare meci pana sh cel care castiga se tine foarte greu pe picioare, ei astea nu cred ca sunt false!
Cred ca daca sunteti fani ati vazut cu toti meciu lui john cena(de sambata parca), cand au venit cei 8 din nxt, sh l-au facut praf!
au distrus totul in jurul lor, si s-au batut cu oricine le statea in cale!
Nu cred ca erau trucaje, john cena era distrus si nu cred ca il vom vedea pea curand, iar ala cu care s-a batut cena inainte sa vina cei 8 wrestlari(scuze dar in momentul asta nu imi vine numele lui in minte, cel care a fost ras in cap, in fine revenim la subiect, daca era FALS nu se intamplau toate astea!, serios oamenii aia chiar muncesc ca sa castige niste centuri sau nu stiu ce!
deci eu cred ca e adevarat, voi credeti ce vreti, dar ganditiva putin sau mai uitati-va la wrestling sh mai vedeti.
A da sh cum puteam sa uit, Kane vrea sa'l bage in mormant pe cel care i'a bagat fratele in coma!, si lati mai avzut cumva pe undertaker? ei bine nu!, pentru ca acum probabil ca e mort, sh kane vrea cu orice pret sa gaseasca vinovatul, ii bate pe toti la fiecare meci aproape, deci nu cred ca e fals
aproape tot ce se intampla e real(cel putin asta e parearea mea)
Nu este regizat si batista a spus-o cand a renunta daca vrei ceva adevarat uitate la MMA se fac si in romania cursuri:d
Ei nu au voie sa dea cu pumnu dar manevrele pe care le fac sunt foarte adevarate si foarte durereose.
Da pentru ca vin oameni dar daca te uiti mai atent fiecare jucator cand joaca cu altu se aproprie de arbitru si arbitru ii zice,, vezi ca urmeaza miscarea asta lasa sa te loveasca"(de fapt nici loviturile nu sunt adevarate adica gandeste-te putin daca tu ai fi un jucator de wrestling si ar sari atversaru tau pe tine tear strivi pur si simplu cat de musculos esti)iar el face ce zice arbitru. dupa aceea ii zice lu celalt,, vezi ca urmeaz faza aia lasate batut"etc. iar ei crezi ca fac exerciti pentru a fi musculosi hahahahaahaha nu-i adevarat ei iau pastile dinalea care ii fac sa fie musculosi.si de ce crezi ca acum nu mai e wrestlingpentru ca siau dat seama toti ca e truca.salut!
Nu,este tricaj si cand isi dau cu sange au pungute cu vopsea procedeele exista dar ei cand le fac se lasa usor pe podea,doar aruncarea e rapida si acolo e real doar cand il ia de picioare si il invarte apoi arunca sa stii ca e fain dar uneor chiar se accidenteaza pe bune,dar din greseala dar nu la lovituri din astea grave, cel mai grav la care se mai accidenteaza este cand sar prin corzi in ala spre masa comentatoriilor si pica acolo, fiindca se lovesc sau zgarie sa stii ca daca faci pe bune cu papusi e ok, eu m-am lovit putin la genunci la saltul pe burta, dar sa nu faci cu oameni reali decat daca te prefaci si fac un fel de mini-wrestling intre copii profesionist sau neprofesionist.Vezi tu cum faci daca vrei sa ii imiti ca eu am rupt un Bugs Bunny de vreo 16 ori cu miscari gen Arbarn sau Kimmura sau cand in sin in are si imping cu forta(asta nu exista in realitate dar poti sa o inventezi). Succes
Wrestlingul, forma de sport-entertainment foarte bine vandut la nivel mondial, a devenit popular si in Romania ultimilor ani. Impatimitii genului au inceput sa iubeasca fenomenul uitand-se la WWE, ca mai apoi, pe parcurs, sa descopere si alte federatii ce au la baza o alta ramura a wrestlingului profesionist - Extreme Championship Wrestling (ECW), ramasa in istorie pentru daruirea wrestlerilor sai, in stare sa moara in ring, dar si pentru fanatismul fanilor.
Turneul european The American Wrestling Rampage, inceput in Irlanda, in martie 2008, a tinut cea mai mare parte a reprezentatiilor cu casa inchisa. The Masterpiece si The Sandman sunt nume a caror popularitate a depasit demult ringurile profesioniste: populeaza universul virtual in jocuri pentru Xbox si Playstation, iar Joe Legend si-a facut debutul pe micile ecrane in iulie 2000, in faimosul serial Heat.
Nu wrestlingul nu este adevarat pentru ca ei nu sunt platiti sa lupte centurile le obtin in ring dar cand ies de acolo afara inapoiaza centurile pana cand le fura un hot daca reuseste si nu este adevarat pentru ca de exemplu cand e meci buried alive ala are o masca de oxigen asa spun ieu ba si aia stiu sa sara sau antrenat cu cei care stiu sa sara iti trebuie vreo 4, 5 ani sa te antrenezi asa am facut acum stiu sa indur de exemplu a cazut unu de 60 kg pe mine si eu am 7 ani ala avea 15 ani si am indurat imi place de undertaker pentru ca este Fenomenul si muzica lui