anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este wrestling-ul adevarat?

50 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pierd nici un eveniment din wrestling e adevarat westligul deci daca nu ma credeti uitati-va pe yuotube cand la aruncat john cena pe batista de pe masina (a spart rampa cu el) uitati-va si explicati-mi deci westligul e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://extremezonewwe.weebly.com/ nu e adevarat incearca aici sunt tot felul de intrebari despre wresling concursuri etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat actorie gandeste putin..la ce manevre fac aia... jumate erau paralizatii. jumate mortii..deci e doar un spectacol daca vrei sporturi cu lupte adevarate incearca box sau mma sau nimic daca n-ai cheflaughing dar wrestlingul e fake

| alexxa a răspuns:

Nu...sunt doar cascadorii:d

| Fly2Sky a răspuns:

În ziua de azi, se poate spune că wrestlingul este "regizat", în sensul că rezultatul meciului este prestabilit și efectul manevrelor efectuate este exagerat pentru a spori spectaculozitatea. Totuși este important de făcut precizarea că deși meciurile nu constituie într-o competiție în sensul tradițional al cuvântului, tehnicile și manevrele executate în ring sunt dureroase, forta manevrelor si gradul mare de risc facand aproape imposibila evitarea coliziunilor dureroase, iar executarea lor implică multe riscuri dacă nu sunt efectuate corect. Aspectul "simulat" al unei manevre de wrestling constă în faptul că ambii luptători încearcă să evite consecințele majore, cum ar fi rănile interne sau ruperea oaselor, și nu încearcă neapărat evitarea durerii, durere imposibil de eliminat, în cazul majorității manevrelor. Nu trebuie în nici un caz subestimat aspectul sportiv al wrestlingului și condiția fizică a participanților, care sunt capabili să facă adevărate demonstrații de forță și măiestrie sportivă pe parcursul unui meci.

Concluzionând, într-un meci de wrestling doar rezultatul final și anumite momente de vârf ale meciului sunt predeterminate și repetate de wrestleri pe parcursul antrenamentelor, restul partidei fiind improvizate. Pe parcursul meciului, wrestlerii implicați în acțiunea din ring comunică folosind gesturi sau termeni specifici pentru a informa adversarul în legătură cu manevrele care urmează să le execute. Și arbitrul are rolul său, semnalând uneori momentele în care trebuie să aibă loc evenimentele prestabilite sau care implică un grad de risc ridicat.

| diannna38 a răspuns:

Ba baiete tie daca-ti dau 4 sau 3 scaune in cap tu te mai ridici la terapie intensiva dupa 4, 5 luni de la meci nu are cum sa fie adevarate unele scheme sunt adevarate cum ar fi superplex, AA alui Cena scheme din astea care nu provoaca rani grave sau ce se mai poate intampla

| diannna38 a răspuns:

Nu este legenda lui Vice Mchmon care a murit acum 2000000 de ani si care bantuie shourile

| vladut91 a răspuns:

Eu cred ca e adevarat!
Frate candestete putin la Titlurile alea
Crezi ca e prefacatorie?
Da am vazut parerei cica
Saltea cu arcuri
Gardul invelit asa tare incat sa nu simpti
Scaune si de astea din spuma
Ma da gandeste-te ca oameni ca
Oween Hart
Chris Benoit
Au murit in resling
Da imaginile sunt trucate pe Tv pentru ca te pot traumatiza!
Cumparati un bilet la Ro si uitate
si filmeaza
uitete apoi pe Tv si comparale
Eu sunt la o jocala de lupte din SUA ai ne-a adus un superstar (Brayen) sa ne demonstreze ca nu e fals avea translator tot ala cand te prinde in NoWlok (cred ca sa se scrie) ziceai cati rupe gatu nu alta

| TearsOfBlood a răspuns:

NU!
Wrestlarii sunt actori carora nu le-a reusit in culturism sau in alte chestii.
Ei au scenarii, dar manevrele si antrenamentul ia ani.
Cum crezi ca poate unu mic sa il bata pe unu cu dita mai muschii pe el?

| vortex12 a răspuns:

Faza e ca atunci cand dau cu pumnul de ex:n-ati vazut cum dau cu piciorul in scena sa se auda mai tare, dar nu stiu atunci cand sar de pe mese sau scarihappy

| CB a răspuns:

Uite un ozn!

| mirelgmm a răspuns:

IN mare parte dawinking
DECI PROCEDEELE SUNT ADEVARATE (eu am incercat si is dureroase)
dar cand isi dau pumni dau ca o fetita laughing
dar totusi nu poti zice ca e actorie o bataie intre randy orton si john cena daca ne intoarcem pic in timp.
daca tii minte acel sut in cap dat de randy cum draq poti simula asa ceva, o cazatura (nu in ring) de pe scara
sau o izbire de gardul de la spectatori, ori un scaun luat in cap
deci mai sunt si trucaje dar in mare parte e adevarat,
extreme rules, u ce zici se poate truca un superplex pe masa, sau un f-u de pe apron, ori un baros de-a lui triple-h cand l-a batut pe randy orton.
Uita-te la jeff (pacat ca nu mai e) simuleaza u un swant-am-bomb (nu stiu daca se scrie asa laughing ), il sti pe big sow? se poate simula dupa parerea ta un big-but? sau mai stiu eu ce manevre suntwinking
cam asta e parerea meahee hee
baftawinking

| Ellena123 a răspuns (pentru mirelgmm):

Cum pana mea sa incerci cat de copac poti filaughinglaughing
nu o i-a in nume de rau

| AlbertRock a răspuns:

Da. Este adevarat.

Ce crezi? Superstarurile sunt platite asa de mult sa se prevaca?
Manevrele care le fac sunt posibile...
Nu este greu sa faci o manevra...

| wiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Am vazut multe intrebari in raspunsuri de exemplu de ce muncesc ei pentru centuri daca e regizat ei uite de ce fac ei tot ce fac nu stiu daca ati auzit cel mai dorit lucru de oricine, care wresleri il au pana si in chiloti: Oameni buni ati auzit de bani? pentru asta muncesc ei pentru bani la greu in medie 500.000$ pe an si vorbesc la modul cel mai serios. sper ca v-am fost de ajutor:d Bye:

| Luca_Adrian_1991 a răspuns:

Da este adevarat

| Mari020304060y a răspuns:

Se observa cu ochiul liber ca aia dabea ii ating, ce luptator expert da ca ciobanul si nu vezi sa curga sange dupa ce si-au dat cu scaune in cap. Uita-te la batai de strada aia din primul pumn ii curg bornaul si pleaca cu ochiul vanat acasa.

| RaulDag a răspuns:

Pai ma boilor moartea lui umaga a fost in ringul ewrestling sau a lui eddie guerrero...umaga a facut infarct si eddie geurero a murit din cauza steleizilor caci i-au marit inima si chris benoit s-a sinucis ca si-a omorat copilul si sotia.astea nu fac deloc parte din lumea wrestlingului...si wrestlinguk nu e adevarat

| ClauCM a răspuns:

Eu nu zic ca este o minciuna wrestlingul pentru ca Owen Hart a murit in ring incercand sa-si faca intrarea sa, i-ar moartea lui Umaga nu a fost din cauza wrestlingului a fost pentru ca inainte a mai facut un infarct si nimeni nu stia, si in scurt timp a mai facut unul dupa care aflase familia si mai tarziu wwe...

| valy96 a răspuns:

Nu, nu este.Tot ce vezi tu acolo sunt niste actori antrenati sa sara si sa-si incaseze pumni fara sa se loveasca."Sangele" acela este de fapt un lichid rosu care se afla in niste "pungute' care se sparg usor la atingere...Eu iti recomand sa nu te mai uiti la wrestling pentru ca iti pierzi timpul

| frenchkissbesexy a răspuns (pentru valy96):

Unde draq vezi tu pungute rosii la aia din wrestling? rolling on the floor

| Cornia_Andrei_1988 a răspuns:

Deci pana la urma ce sa creada lumea? daca ar fi adevarat la cati pumni si picioare, scari, scaune etc, se impart intre wresleri cum de nu se observa nimic? daca un om ar primi o scara in cap parerea mea e ca sar duce pe p...a. e adevarat ca poate caderila or fii reale dar banuesc, ca ringul si podeaua sunt nuste saltele.

Întrebări similare