anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am o prietena si ne-am certat, astazi a inceput sa ma jicneasca si eu am jicnito sar mai mult decat trebuia asa ca a incercat sa imi deie o palma dar nu a reusit ce sa fac? Sa ma impac cu ea, sau sa o ignor?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Stii unde ai gresit? Ai gresit in momentul in care i-ai raspuns la jigniri. In acel moment trebuia sa dai dovada de maturitate, trebuia sa-ti mentii calmul, rabdarea.
P. S-fara pacienta nu rezolvi nimic in viata, ti-o spun din proprie experienta!
Eu spun sa porti o socializare cu ea, sa lamuriti acele chestii pe cale amiabila, nu ca la usa cortului, nu-i frumos.
Concluzia in ceea ce priveste relatia de prietenie dintre voi doua, va apartine dupa ce abordati o discutie pe aceasta tema.

9 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Doamne, cum scrieti, cum va exprimati, ce preocupari si ce comportament aveti!? Ca sa-ti raspund:impacati-va ca sa puteti in episodul doi sa va si smulgeti parul din cap si sa va paruiti! Halal!

| MMadalina a răspuns:

Clar... sa o ignori [parerea mea ]
nimeni nu are dreptul sa dea in tinewinking... mai ales prietena ta. acest lucru dovedeste ca nu te respecta daca a ajuns sa dea in tine

| xNirvana a răspuns:

Halal prietena e asta.
Daca te-a jignit asta inseamna ca nu mai vrea prietenia ta eu asa zichappy
Cel mai bine e sai lasi un msj pe mess in care s-o intrebi daca vrea sa mai fiti prietene ca sa stii sa nu-ti mai pierzi timpu cu asemenea fenomene big grin
Good luck "D

| 80Cris a răspuns:

Palmi intre fete, mai spuneti ca sunteti si prietene!
Da unde o sa ajungeti cand va faceti mai mari? Atunci va veti lua direct la pumni?

| Dove a răspuns:

Du-te citeste o carte despre niste prietene adevarate si o sa te ajute in doua privinte asta.

| FataTPUpunctRo a răspuns:

Ce crezi uh de cuvintawinking dar yop as ignorao

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu pustika, rage Romania in tine! sunt sigur ca ai vrut sa spui ca te jiGneste nu jiCneste! In al doilea rand se scrie jignit-o (pe ea o jignesti)! Si in al treilea rand sar se scrie s-ar. Si ai si papat si cuvantul putea (s-ar putea). Cat despre raspuns nu ma intereseaza!

| alexa_4370 a răspuns:

Ignor-o! O asemenea fiinta o poti numii prietena?
Funda? :*

| batysta10 a răspuns:

Du-te la ia cu un buchet de flori si o cutie de ciocolata in forma de inima si spune-i ca o iubesti