Atunci rudele matusii nu sunt rude cu tine si nici ea nu e ruda de sange cu tine ci ruda prin alianta.
Eu cred, că sunteti de doi. Adică gândește-te, copilul mătusii tale ce grad de rudenie are cu tine? Și fratele mătușii tale. adica e unchiul tău nu? Matematică pură
Salutare! Matusa ta daca are un frate inseamna ca iti este unchi iar fata lui iti este verisoara de gradul 1.
Daca matusa ta este sotia unchiului tau nu esti ruda cu fiica fratelui ei.
Daca matusa ta e sora mamei/tatalui tau atunci si fratele ei este frate cu mama/tatal ta/tau si sunteti rude de gradul IV.
Daca iti place de ea nu ezita si daca i place de tine e si mai bine nu e prin sange deci na-i probleme
Daca fratele matusii e tatal tau, ori esti tu (grad 0), ori e sora ta (grad 2). Daca matusa are mai multi frati iar cel de care vorbesti nu e tatal tau ci fratele lui, e verisoara ta (grad 4).
Daca matusa nu e ruda de sange ci prin alianta (adica daca e sotia unchiului care e frate cu unul din parintii tai) atunci nici fratele ei, nici fiica acestuia nu iti sunt rude.
Verisoara ta gradul 1 de la unchi, deci daca ai vreo dorinta sexuală cu ea i ati gîndul, sunte ti rude si ai comite incest. Ce varsta ai dar ea?
Pai nu cred ca are cum
Matusa este sotia fratelui mamei mele.
Nu este sora mamei
AdelinRO123123123 întreabă: