E o chestie de gusturi, de performanta, de...de....eu as alege stiintele sociale,
Iți plac materiile franceza, engleza, română și istorie? ar trebui sa mergi pe filologie. La filologie : teze vei da la:Romana,Istorie sau Geografie(La alegere),engleza, latina, iar bacul vei da la:Istorie(obligatoriu), Geografie, Romana, Engleza sau Franceza(la alegere)
Daca iti place logica, romana, o limba straina, geografie sau istorie, atunci stiintele sociale
Și la științe sociale vei da : teza la logica, romana, o limba straina si geografie sau istorie.Se bazeaza pe romana, istorie.
Eu am fost pe real . Insa daca ar fi fost sa aleg intre cele doua as fi ales filologia.
Nu trebuie sa te lasi influentata de parerile noastre.Fiecare,alege cu inima si cu mintea.Tu esti singura care poate sa si aleaga optiunea.Este normal ca inainte de a pune o astfel de intrebare,sa ai optiunea bine stabilita...iar, aici faci, asa, un,, tur,, de pareri ...ca sa iesi din cotidian! ..nu sa iti induca nesiguranta si incertitudine!
Depinde de persoana, dar mie mi se pare mai interesant la stiinte sociale. (imi cer scuze daca nu asta e si parerea altora)
Adi1987 întreabă: