| Doctorfishadi a întrebat:

Frati,confrati TPU! Am dat simularea la romana, acum au venit rezultatele.Am luat 5, nu am gresit nimic,am facut toate subiectele corect, am respectat fiecare regula de scriere, cum este posibil? Am scris foarte mult(8 pagini), sa imi fi depunctat la acest aspect? Sunt cls 12.Merci!

9 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Daca ai scris mult inseamna ca e si corect? exista pe net postate subiecte + barem de corectare. problema asta mai bine o discutai cu profesorul decat sa te plangi pe net? ce ai vrea sa facem noi? sa iti injuram profesorul? sau sa citim in stele ce ai scris tu si sa comparam cu baremul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu nu ai scris ceea ce trebuie!

mira
| mira a răspuns:

Autoevaluarea este subiectiva.

| Rrrr a răspuns:

8 pagini doar la subiectul III? Acest subiect ar trebui să conţină între 600-900 de cuvinte, ceea ce înseamnă vreo 3 pagini.
Depinde şi de ceea ce ai făcut la celelalte două subiecte.

| Doctorfishadi explică (pentru JohnnyBi):

Nu ma lua cu din astea! Ce am scris eu este corect! Profesoara a zis ca nu isi da seama unde sunt greselile! Am respectat tot.Baremul nu il gasesc, pune un link daca il sti te rog! Am o profesoara indiferenta...deci... va dati seama.Din experienta ta, crezi ca se poate face o contestatie?

| Ilisaysmeow a răspuns:

Nu inseamna ca ai scris bine daca ai scris mult, dar pe net exsista barem de corectare unde poti verifica, iar daca ai facut totusi totul corect fa o contestatie!

| Doctorfishadi explică (pentru Ilisaysmeow):

Merci pentru raspuns.Am sa fac o contestatie.Barem nu gasesc nicaieri! Dar profa mea a zis ca am facut mai mult decat bine din ce i-am explicat asa, sumar. Oricum voi face o contestatie.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Daca era un examen nu o simulare da, puteai face contestatie. acum eu cand eram la scoala simularile erau facultative si nu le-am dat (deci nu stiu daca le poti contesta). nu stiu unde gasesti baremul, dar stand pe libertatea, click, cancan si realitatea (site-urile lor) gasisem o stire gen link barem simulari. deci ele exista laughing

| Doctorfishadi explică (pentru JohnnyBi):

Am aflat ca nu se pot contesta! Baremul exista, dar nu este afisat nicaieri pe net momentan.Iti dadea un link aiurea la lb romana, am cautat peste tot.Am gasit doar o chestie care iti zicea ce sa respecti, altceva nu am gasit. Oricum nu a fost deloc corect ce mi-au facut, chiar daca a fost simulare lucrarea trebuia atent corectata si recorectata de corectori. Daca as fi avut sansa sa contest sunt sigur ca as lua minim 8 pe ea! Nu este corect,nu ma plang ca sunt prost,ma plang pentru ca cei care au facut corectarea sunt mai prosti ca mine, si da, chiar ii atac acum.Voi invata la BAC oricum, dar chiar daca nu conteaza simularea, conteaza reputatia! Multumesc pentru raspuns.