| Shattergrim54 a întrebat:

Fraților, pe 26 mi s-a zis că cererea mea de transfer e acceptată și dea bea pe 30 mi se zice din ce materie dau diferențe rolling on the floor
Da păi man, așa cum mă mai încadrez în timp? Până pe 30 va trebui să ghicesc în stele din ce materie ar trebui să dau diferente? laughing) Vi se pare normal?

Răspuns Câştigător
| G777 a răspuns:

Eu prin diferențe înțeleg ca ar trebui să dai din materiile pe care nu le-ai făcut la profilul actual și le vei face la filologie. Concluzia e ca poți să deduci foarte ușor cam la ce materii ar fi bine să te pregătești astfel încât să ai niște cunoștințe de bază și doar să aprofundezi mai mult atunci când ți se vor comunica oficial diferențele.

7 răspunsuri:
| Shattergrim54 explică:

Țin să menționez că pe 2 septembrie am diferențele, uitasem să menționez.

| sierra1 a răspuns:

Spune-ne de unde mergi și unde ajungi, poate te ajutăm noi

| Shattergrim54 explică (pentru sierra1):

Tehnologic, profil agricultură, spre teoretic, profil filologie

| gabicoo a răspuns:

Și "dea fuma" când te-au anunțat? Diferențele ar trebui să le dai din abecedar și gramatica limbii române!

| Shattergrim54 explică (pentru gabicoo):

Din fericire, știu și eu cum se scrie corect gramatical. Tot ce cerusem era o părere amabilă din toate punctele de vedere. De analfabeții de pe rețelele de socializare nu se ia nimeni. Deci se poate să scrii citeț și să dai și diferențe. happy

| sierra1 a răspuns (pentru Shattergrim54):

O să dai (de fapt o să te faci doar că dai) la lb. latină

| Shattergrim54 explică (pentru sierra1):

Ok, o să mă prefac că dau examen la latină, azi m-o anunțat că dau și din muzică și desen laughing)