anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! Cine are dictionar roman sa imi spuna ce inseamna,, erudit"?

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Erudit - inseamna om cu carte multa, citit, care are foarte multe cunostinte generale si totodata care este polivalent( adica cunoaste bine mai multe domenii de cunoastere: filozofie, matematica, etc )...

13 răspunsuri:
| HawkEyeRO31 a răspuns:

ERUDÍT, -Ă, erudiți, -te, adj. (Adesea substantivat) Care posedă cunoștințe temeinice și vaste în urma unor studii îndelungate; savant, învățat. ♦ (Despre opere științifice) Care dovedește cunoștințe vaste și aprofundate

AI putea totusi sa dai search pe google

| alexandramustatea2013 a răspuns:

Erudit=poseda cunostinte temeinice si vaste in urma unor studii indelungite,

| madalinbb19 a răspuns:

UITATE pe dex online

| ValentinBogdan a răspuns:

Care posedă cunoștințe temeinice și vaste în urma unor studii îndelungate; savant, învățat. ♦ (Despre opere științifice) Care dovedește cunoștințe vaste și aprofundate. – Din fr. érudit, lat. eruditus.

| Adrianmircea7 a răspuns:

Frate! ce dracu e asa greu sa scrii pe net"dex online"? te-ai chinuit sa scrii aici degeaba laughing)

| carolina07071994 a răspuns:

Persoana care poseda cunostinte vaste in urma unor studii indelungate; savant, invatat

| SooJin a răspuns (pentru Adrianmircea7):

Si? imi era sila sa caut tongue da` tu de ce te-ai chinuit sa scrii? puteai sa cauti pe net,, mesaje pentru idioti" si gata laughing

| Adrianmircea7 a răspuns (pentru SooJin):

Vorbeste ba frumos big grin vezi ca stiu unde stai si poate o sa aduc si o bere big grin

| SooJin a răspuns (pentru Adrianmircea7):

Nu mai spune...tongue vorbeste frumos ala cu,, ba" laughing

| Adrianmircea7 a răspuns (pentru SooJin):

Limba romana este grele! big grin suntem in Romania!