Buna, si eu sunt cls a 8a si sunt interesat de liceul Dinu Lipatti, dar ce medie trebuie sa ai ca sa poti sa intri la acest liceu? Ma intereseaza sa ma duc la sectiunea Muzica (chitara) sa devin un cantaret de muzica usoara (pop) in limba engleza; x
Insa nu sunt destul de informat, stie cineva careva raspunsul?
Vreau si eu sa intru in dunu lipatii:X am auzit ca e super vreau la muzica si teatru un id ceva va las id meu pentru a ma informa si pe mine:X va rog cu may multe detalii:X andreea_angel_cool18
Buna as dori sa stiu ce trebuie sa faci ca sa te transferi la Dinu Lipatti daca se poate transfera si ce probe trebuie data ca sa te transferi la arta actorului, sunt clasa a 10 a Va multumesc
Si fabula trebuie invatata pe de rost? Sau la gama do ce trebuie sa stiu..adica sa recunosc notele pe portativ sau cum?
Buna baga-ma si pe mine in lista daca vrei sa imi dai mai multe detalii despre sectia arta actorului te rog frumos ella.sv98 este id-ul meu
Ella, imi poti da niste detalii daca ai intrat la aceasta scoala?
Ana nu am intrat dar si eu tot spre asta ma indrept, si intentionez sa aplic la acest liceu anul viitor!
Bunna..si as vrea si eu sa intru la Dinu Lippati si nu stiu cu ce medie se intra..sau ce trebuie sa fac ca sa intru acolo..care vrea sa imi dea niste detalii va las id-ul meu: seanpaul_4you1999 ...ne vedem pe mess.
Alecstev13 întreabă: