| GulDan a întrebat:

Ganditi-va ca a-ti fi ultimu scriitor care a ramas in viata din generatia noastra.Imaginati-va si alcatuiti un plan de idei pentru un roman care sa motiveze tineri din ziua de azi sa citeasca mai mult.
Nu radeti laughing Funda! Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AlexandraP98 a răspuns:

Ajutor!
Plan:
1. Citind te relaxezi si depasesti rutina zilnica.
2. Cititul e un dar. Cand citesti o lume noua ti se arata.
3. Cartea e un prieten de baza al tanarului din ziua de azi.
4. Citind devii mai inteligent, asadar tinere, citeste fara ezitare.

5. Nu vroiam sa te ajut pentru ca asta e tema ta pentru maine la romana presupun, in mod normal nu trebuia sa-ti dau indicatii, dar desii nu ai voie cu intrebari de genul pe TPU, am incercat sa te ajut fugitiv!

SUCCES maine!

11 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Subiectul temei nu-i de râs. De râs sunt greșelile gramaticale pe care le-ai facut...angró!

| GulDan explică (pentru floresdemayo):

Extraverant....si ce inseamna ''angro''?

| floresdemayo a răspuns (pentru GulDan):

Dex-ul, nene! Dă search pe... "gugăl", na!
Si apropo, ce inseamnă "extraverant", dex-ul meu e o puțintel mai limitat. Ori calculatorul meu n-are memorie suficientă laughing?

| Epigonul a răspuns (pentru GulDan):

ANGRÓ adv. În cantitate mare; cu ridicata, cu toptanul
ANGRÓ adv. (Referitor la vânzarea și cumpărarea mărfurilor; op. î n detaliu) În cantitate mare; cu ridicata. [< fr. en gros – în cantitate mare]
Sursa: http://www.webdex.ro/online/dictionar/angro
You should try it.

| Epigonul a răspuns (pentru floresdemayo):

Probabil a fost o combinatie intre extraveral si extravagant, prin urmare a rezultat extraverant.Cine zice ca limba romana nu avanseaza?

| GulDan explică (pentru floresdemayo):

Tu faci misto de mine? sau nu stiu ce vorbesti?laughing
Esti tocilara in sensul bun al cuvantului...

| floresdemayo a răspuns (pentru Epigonul):

Ei, l-ai absolvit de-o grijă, a scăpat! Acum... lămurește-mă si pe mine (stiu precis că el n-o va face big grin), cum bine vezi, l-am rugat să-mi traducă si mie... ceva!

| floresdemayo a răspuns (pentru Epigonul):

Acum am văzut, mama-mia, mă gândeam eu că la anul ăștia vor veni cu idei noi pentru conceperea unui nou DOOM laughing. Academicienii nu vor mai avea atât de lucru, îi vor ajuta... micii inventatori.

| floresdemayo a răspuns (pentru GulDan):

Nu-s tocilară, ălea poartă ochelari în concepția unora laughing! Eu doar mă rezum la a prinde informații din zbor happy!

| Epigonul a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu știu ce a vrut să spună puștiul și nu vorbesc numai despre acel cuvânt care va revuluționa limba româna fără dar și poate, ci despre tot ce a scris laughing mă depășește!

| Myyy3 a răspuns:

E tema ta pe mainelaughing)) nu ai voie cu asa cevalaughing