| GulDan a întrebat:

Ganditi-va ca a-ti fi ultimu scriitor care a ramas in viata din generatia noastra.Imaginati-va si alcatuiti un plan de idei pentru un roman care sa motiveze tineri din ziua de azi sa citeasca mai mult.
Nu radeti laughing Funda! Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| AlexandraP98 a răspuns:

Ajutor!
Plan:
1. Citind te relaxezi si depasesti rutina zilnica.
2. Cititul e un dar. Cand citesti o lume noua ti se arata.
3. Cartea e un prieten de baza al tanarului din ziua de azi.
4. Citind devii mai inteligent, asadar tinere, citeste fara ezitare.

5. Nu vroiam sa te ajut pentru ca asta e tema ta pentru maine la romana presupun, in mod normal nu trebuia sa-ti dau indicatii, dar desii nu ai voie cu intrebari de genul pe TPU, am incercat sa te ajut fugitiv!

SUCCES maine!

11 răspunsuri:
| Myyy3 a răspuns:

E tema ta pe mainelaughing)) nu ai voie cu asa cevalaughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Subiectul temei nu-i de râs. De râs sunt greșelile gramaticale pe care le-ai facut...angró!

| GulDan explică (pentru floresdemayo):

Extraverant....si ce inseamna ''angro''?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru GulDan):

Dex-ul, nene! Dă search pe... "gugăl", na!
Si apropo, ce inseamnă "extraverant", dex-ul meu e o puțintel mai limitat. Ori calculatorul meu n-are memorie suficientă laughing?

| Epigonul a răspuns (pentru GulDan):

ANGRÓ adv. În cantitate mare; cu ridicata, cu toptanul
ANGRÓ adv. (Referitor la vânzarea și cumpărarea mărfurilor; op. î n detaliu) În cantitate mare; cu ridicata. [< fr. en gros – în cantitate mare]
Sursa: http://www.webdex.ro/online/dictionar/angro
You should try it.

| Epigonul a răspuns (pentru floresdemayo):

Probabil a fost o combinatie intre extraveral si extravagant, prin urmare a rezultat extraverant.Cine zice ca limba romana nu avanseaza?

| GulDan explică (pentru floresdemayo):

Tu faci misto de mine? sau nu stiu ce vorbesti?laughing
Esti tocilara in sensul bun al cuvantului...

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Epigonul):

Ei, l-ai absolvit de-o grijă, a scăpat! Acum... lămurește-mă si pe mine (stiu precis că el n-o va face big grin), cum bine vezi, l-am rugat să-mi traducă si mie... ceva!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Epigonul):

Acum am văzut, mama-mia, mă gândeam eu că la anul ăștia vor veni cu idei noi pentru conceperea unui nou DOOM laughing. Academicienii nu vor mai avea atât de lucru, îi vor ajuta... micii inventatori.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru GulDan):

Nu-s tocilară, ălea poartă ochelari în concepția unora laughing! Eu doar mă rezum la a prinde informații din zbor happy!

| Epigonul a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu știu ce a vrut să spună puștiul și nu vorbesc numai despre acel cuvânt care va revuluționa limba româna fără dar și poate, ci despre tot ce a scris laughing mă depășește!