Am citit volumele cu Lola. Mi-au placut foarte mult! Este vorba despre o fetita de 9 ani care are frica de broaste si impreuna cu prietena ei, Flo, au o multime de aventuri. Mai citesc si carti de Vladimir Pustan. Din alea poti invata lucruri foarte utile in viata. Din volumele lui Pustan am citit: Invataturile fundamentale, Si nu ne duce pe noi in ispita. Cam atat. De Mircea Eliade am citit o carte super faina numita ''Nunta in cer''. Am citit si ''Fiicele Evei''. Este un roman scris de Lynn Austin. Cam atat am citit. Pupici!
Eu m-am apucat sa citesc Biblia. bine nu stiu cand o termin ...dar important e ca am inceput
Momentan citesc "Enigma Otiliei" de George Calinescu. Am fost sceptica in privinta cartii, dar chiar imi place!
Ultima carte pe care am citit'o a fost i think i love you (cred ca te iubessc) de alisson pearson. o gasesti la diverta, si e super faina
Bai, chiar va multumesc. Le-am notat si dupa ce termin ce citesc acum, o sa imi iau sigur una din ele.
Eu citesc momentan niste carti de dragoste.nu prea interesante.dar iti recomand casa noptii sunt 7 volume aparute momentan dar sunt cele mai tari carti! Poate ai auzit de ele dar sper sa iti fie de folos:d
Acum trec pe a9a asa ca citesc "moara cu noroc" ca de abia am terminat "Mara", tu?
Daca mai vrei o opinie, acum eu citesc Contele de Monte Cristo si imi place la nebunie