| BLURREDLINES a întrebat:

Hei. Am inceput clasa a7-a. si voiam sa intreb, e chiar asa de grea cum am auzit? sad. Succes la toti! :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pari o persoana inteligenta, nu cred ca ti se va parea chiar greu. E ca si a 6-a doar ca ai chimia aia care mai strica peisaju'.

9 răspunsuri:
| minda23 a răspuns:

Daca inveti nimic nu este greu. Si eu trec tot in clasa a7-a. Mersi si succes si tie

| Simmi a răspuns:

Clasa a7-a e baza examenelor. Mai ales la romana (morfologia).

| Alyra a răspuns:

Hey.
Şi, de unde ai auzit tu că e grea?
Nu e cu nimic mai grea decât celelalte clase. Doar că, e anul ăla în care devii adolescent, dar n-are legătură cu materia de la şcoală. big grin
Deci, nu te îngrijora!
Succes!

| Furculingură a răspuns:

Nu mi s-a părut grea deloc. Vei avea în plus chimia şi civica. Chimia este materia mea preferată, este uşoară dacă eşti atent.

| Ballet a răspuns:

Nu e asa de grea, daca inveti mult o sa treaca foarte repede fiindca vei fi destul de ocupata.
Depinde si de profesori, eu am avut mult de invatat in a 7-a, si la momentul respectiv mi s-a parut mult mai greu, dar daca ma gandesc acum nu a fost foarte diferit.
Dar da, este mai greu din cauza tentatiilor care incep sa apara. Daca te concentrezi pe scoala si lasi glumele si distractia pe weekend, o sa fie fain.
Succes :')

| SpawNury a răspuns:

Hai sa-ti zic ceva, eu sunt in clasa a 12-ea. Din a4-a tot credeam ca, anul viitor va fi MAXIM DE GREU. Dar nu, niciodata nu a fost asa. Mereu a fost mult mai usor decat ma asteptam. Fara frica, ca oricum nu te lasa repetent/a pana in clasa a 10-a. Succes! happy

| OnuOnulică a răspuns:

Stai sa vezi cum o sa fie in clasa 8 ca o sa dai examene multe pregatiri sad
off.
Bafta!

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu este. Cel putin mie nu mi s-a parut.

| BLURREDLINES explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, e al dracu de grea :/ cu greu am avut media 9. laughing