Chiar crezi că bacalaureatul e cel care îți decide viitorul? Nu mai este ca acum 10 ani. De acum se caută experiență, nu prost cu facultate cum s-ar spune, sau "doctor în construcții".
Sentimentul ăsta pe care îl ai, e greșeala sistemului nostru de învățământ. Simți asta pentru că sistemul nostru educațional a fost conceput să fie o competiție. Una proastă, pentru că nici facultățile de la noi nu sunt cine știe ce peste hotare.
Problema e alta. Ce o să faci de acum? Vrei sau nu să ajungi departe? Studiază mult, profesează în ceva, dar caută să excelezi întotdeauna. Fii tu persoana aia care cu 6.50 în bac face câte 8k euro pe lună și-ți garantez eu că o să-i faci și pe ăia cu 10 pe linie la bac, invidioși.
Adevărata competiție începe după bac. Acum e la latitudinea ta cum o să răspunzi provocărilor.
FRATE, cum sa dai contestația ca sa il pici? E o prostie.
Oricum, numele tau are cod, deci daca o sa stie colegii tai, aia e, dar nu o sa stie un oras întreg.
Crede-ma, daca nu te duci nicăieri unde sa conteze media de la bac, nu iti mai bate capul.
L-ai luat! Asta e tot ce contează. Poti sa te duci la facultate, în sfârșit.
Păi, gandeste-te doar cata ciuda au pe tine aia care l-au picat doar.
Încetează cu asta, treci peste, asta ti-a fost nota de la bac, l-ai luat. Nimeni nu o sa te întrebe cat ai luat, ci daca l-ai luat.
Succes pe viitor, amice!
Vreau sa dau la facultate, și pe lângă asta poate fac un curs de unghii/ gene pentru a avea un "venit" cât de cât
De învățat invat nu e problema de asta însă când intervin emoțiile uit tot
Mulțumesc mult te pup îți doresc și ție mult succes in viața!
Da,vreau sa dau la facultate mai departe bineînțeles
Cu mare drag! Mergi la facultate dacă asta îți dorești. Niciodată să nu te ambalezi la reproșurile celorlalți, pentru că te vor trange în jos, de aici vin și regretele tale.
Întotdeauna capul sus, și niciodată să nu te întorci de unde ai plecat.
Îndiferent de facultatea pe care o alegi, de data asta încearcă să procedezi altfel. E muncă multă, și competiția e mare. Învață si demonstrează-le fraierilor ălora că ești mai bună decât ei. Și nu uita, adevărata distracția vine după facultate, te asigur.
Succes!
In primul rând, Draga mea, nu ești TU in masura sa îți dai cu parerea despre capacitățile mele, da intr-adevăr nu am luat bacul cu nota 9 sau 10, însă atunci când e vorba de învățat, chiar invat și cu toții am avut zile proaste, probabil așa s-a întâmplat și la bac, eu nu îmi pot controla emoțiile, emotii foarte mari am avut și la bac ca aproape nici numai știam sa citesc )tremura și banca pe care scriam la câte emoții aveam ..intr adevăr poate nu sunt eu cea mai deșteaptă dar crede-ma, nici nu ma limitez atat se mult încât sa nu ma duc la facultate..atâta timp cât îmi permit, dacă ma înțelegi
Deci ea daca a luat cu 6.50 bacul atunci gata? Nu mai poate merge unde vrea ca nu a luat bacul cu 10?
Ce mentalitate ai...
Nu ai ce sa le ceri unora. dacă atâta ii duce mintea )
Am spus ca nu am învățat? Crede-ma dacă nu învățam nu luam nici macar acest 6, 5 însă am avut și emoții foarte mari, ca de obicei și mare parte din ce am învățat am uitat imediAt cum am primit subiectele
Am spus eu ca vreau la facultate de medicina? doamne fereste ce oameni... mai bine numai Răspunde la intrebari. nici 9 dacă aveam in bac nu as fi vrut sa merg la medicina. nu mi amintesc sa fii spus eu ceva cum ca as vrea la medicina.)))) râd rau
Un 6,5 se obtine usor fara absolut nicio pregatire.
Ba depinde de liceu acum. Stiu ca e aiurea deoarece eu am avut medie foarte aproape de 10, dar sincer sa fiu m-am uitat in jur... Profesorii efectiv nu predau nimic, eu nici n-am mai mers la liceu in a 12-a... Mi-am vazut de meditatii si culegeri etc.
Poate pentru tine, pentru mine una care in momentul in care a primit subiectele numai știa nici sa citească și și-a gresit si numele de la emoții... ))
Mai femeia lui Dumnezeu, eu nu am zis ca vreau sa intru la medicina! Nu-mi bagă cuvinte in gura și mai bine lasă aceasta aplicație ..nu e pentru tine
Dar a menționat ea ca vrea sa meargă la medicina? Eu nu am văzut!
Faptul că ai uitat tot ce ai invatat cand ai primit subiectele nu e vina ta! E vina sistemului!
Ăia care nu prea au venit la liceu si au luat 7 e din cauza ăia ca ei nu au invatat(tocit) atât de mult si nu au considerat bacul ceva important!
Pe scurt ei s-au dus cu gândul ala "Daca trec e bine daca nu aia e..."
Deci capul sus si nu fa prostia aia sa iti anulezi bacul si sa dai din toamna!
Susțin! Si mie acum cateva luni mi-a sters toate răspunsurile fiindca ei nu i-a plăcut!
Cati ani ai daca nu te superi?
Te dai prea inteligentă dar nu esti!
Vreau sa aflu totusi ce varsta are o persoană ca tine care e răutăcioasă din toatele punctele de vedere, care susține tot ce scrie mass-media ca la categoria "coronavirus" ai fost ca un televizor! Ai zis fix ce a zis tv-ul iar aici fata asta a cerut niște sfaturi ca ce sa faca si tu vii aici ca sa il demoralizezi ca ce ai raspuns tu e demoralizare! Ar trebui să iti retragi activitatea pe acest site
petroneladiva882882 întreabă: