Pararea mea e sa stai de vorba cu un adult care chiar pote rezolva situatia poate chiar si cu un politist sau jandarm daca gasesti pe cineva bun la suflet va rezolva problema ta cu acei tipi care vor sa se dea smechieri si apoi nu iti vor mai zice nimic
Dacă te atacă mai mulți, te concentrezi asupra unuia.
Nu de la distanță, ci de aproape.
O lovitură care să fie decisivă, lovitură în ochi cu degetele în ochi sau în testicule.
Când acesta cade jos, ceilalți se mai domolesc și îi apucă frica.
La noi nu merge așa, fug toți și primești toți pumnii din lume
Daca i-l surprinzi cand e singur, spune-i,, bai frate, hai sa stam putin de vorba, fara suparare. Si pur si simplu ii explici ca toata tevatura asta nu are rost, a fost vorba de o confuzie grosolana, ca nu aduce beneficii nimanui, e doar energie consumata de pomana si zi-i ca daca ajuta cu ceva, esti dispus ba chiar sa-ti ceri scuze pentru eventualele jigniri pe care le-a suportat. Ca sa fie treaba si mai ok,,, hai sa-ti ofer un suc sau altceva ca sa spalam scandalul. Strangeti-va mana si asta e.
Face minuni atitudinea asta, vei vedea.
Eu zic totusi sa incerci, nu te costa nimic. Spune-i doar ca vii cu ganduri bune si ca esti serios ca nu-i treaba de mistocareala.
Deci la un moment dat simteam ca citesc Ion Creanga.
In special pasajul asta "Gigel s-a enervat, de pe cum mă urmărea, răsturna mesele, mă prinde, îi dau o serie de pumni în mână(mă prinse de mână)și îmi dă un pumn în nas." Nu stiu de ce.
Spune-l la diriginte si sa-i cheme parintii la scoala.
Nu pot! Mâine nu are ore la noi, vineri nu e școală, și cel mai rău e că am oră în care plec în clasa lui Gigel Muistu
Ce frateee! Ai variante, nu dispera!
1. spray paralizant cand il prinzi singur, in ochi si pe urma picioare in burta pana zice nu mai da.
2. varianta a doua platesti niste batausi si ii fac pe aia chiftelute.
La o adica poti sa iei si dispozitiv cu electrosocuri.
Tu trebuie sa anticipezi miscarile si intentiile aluia. In momentul cand ai vazut ca vine nervos la tine, atunci trebuia instant sa-l arzi in zona fetei, nu sa stai.