| EuD a întrebat:

Hei Buna TPU
Mai am un an si trec in clasa a 8 si as vrea sa stiu de la voi care dintre urmatoarele specializari este mai usoara
Stiinte ale Naturi, Filologie sau Economic?

7 răspunsuri:
| AlexClAuDiU a răspuns:

Pot sa iti spun doar la Economic,daca iti place matematica nu este asa de grea la economic, la romana este foarte usor in schimb la Stiinte ale naturii se axeaza mai mult pe chimie, biologie, matematica si fizica sper ca te-am ajutat, Bafta sper sa alegi bine.

| Georgesava a răspuns:

Ai trecu cred iuntra 7-a nu-ti fa griji stiintele naturi sunt cele mi practice si cele mai usoare de aici poti la fcacutate sa te duci si la economic i la info unde vrei siunt intra 10-a si sunt la stiintele naturii si e destul de simplu noroc

| zăGhost a răspuns:

Depind ece materii îţi plac. Pentru mine a fost simplu la filologie, căci îmi plăceau româna, istoria şi limbile străine.
Dacă, în schimb, eşti bună la fizică, chimie, te duci la ştiinţele naturii.
Dacă îţi place matematica, la economie sau mate-info.

| FashionKitty a răspuns:

Eu aunt la SN si e crunt dar merita laughing Ideea e sa alegi ce-ti place. Se zice ca la filo e cel mai simplu dar daca esti genul care se pricep la tocit sincer. Dar la SN si Economic te duci daca iti plac matrriile mai logice, de real. Eu voiam sa merg la filo dar ma bucur ca m-am dus la stiinte desi e mai greu ca nu-mi place istoria si latina. Deci initial trebuie sa alegi daca esti bun la real sau uman si dupa te orientezi.

| EuD explică (pentru FashionKitty):

Ce materii aveti la SN?

| EuD explică (pentru FashionKitty):

Esti la Timisoara la liceu? Daca da ce liceu ti se pare ca este mai bun?

| FashionKitty a răspuns (pentru EuD):

Sunt la Arad si nu prea stiu care e faza cu cele din Timisoara. Din cate am auzit la Moisil profii au pretentii prea mari, la Loga merg multi fitosi, la Pedagogic e relativ ok si mai stiu ca fosta dira mi-a recomandat Colegiul Banatean daca merg la Tm.
Avem o gramada de materii la SN.In a 9-a oricum ai de toate, dar difera in functie de liceu. Eu sunt la LTB dar nu avem numai 2 materii legate de teologie: religie si capela, dar eu nici macar nu sunt crestina dar oamenii sunt foarte ok aici. Si am 4 ore de mate, romana, engleza (ca e profil de intensiv engleza), 3 de fizica, 2 de chimie, bio, franceza, info si una de TIC, logica, istorie, geografie, sport si am mai facut si muzica si desen, un semestru fiecare dar nici macar nu stateam la ore ca era de la 2 la 3. Si in a X-a nu e mare diferenta. Ne-au taiat o ora de romana si una de info si au pus una de sport si una de antreprenoriala. Si facem psihologie in loc de logica. Si nu stiu sigur dar poate nu o sa faci atata info ca la noi e mai ciudat.