Nu ti-ai pierdut-o pentru ca nu ai luat-o acasa. Este la scoala. Te duci la scoala (la care ai facut clasa a VIII-a) si ceri o copie dupa foaia care atesta ca ai luat bilingvul. Asa am facut eu si a fost bine.
Da,era la scoala. Eu mi-am luat dosarul in 8, ca mi-am luat si banii deodata cu dosarul si nu mai stiam daca mi-a dat-o sau nu.
Bună!
NU ai avut cum s-o pierzi!
Anexa Fişei de înscriere/cu opţiuni ( Anexa cu notele de la probe de bilingv/vocaţional ) s-a depus la şcoala absolvită şi s-a ANEXAT la Fişa de înscriere ( pentru repartizarea computerizată )!
Iar aceea, împreună cu Anexa căutată de tine, a fost trimisă la liceul unde ai fost repartizată :)
"Înscrierea la licee a candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate se efectuează pe baza următoarelor acte:
a) cererea de înscriere;
b) cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere, în copie legalizată;
c) adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională clasa a VIII-a
d) foaia matricolă pentru clasele V – VIII (cu calculul mediei generale);
e) fişa medicală." - SURSA = "Broşura Admiterii 2015" ( pag. 34/36 ) de la linkul :
http://ismb.edu.ro/......mitere.pdf
a) Cererea de înscriere o primeşti de la liceul unde te vei înscrie.
b) Cartea de identitate ( dacă ai ) + Certificatul de Naştere în copie legalizată = le duci la un NOTAR public pentru legalizare.
c) Adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională clasa a VIII-a = o primeşti în dosarul de la şcoala absolvită.
d) Foaia matricolă pentru clasele V – VIII (cu calculul mediei generale) = o primeşti în dosarul de la şcoala absolvită.
e) Fişa medicală = o primeşti în dosarul de la şcoala absolvită.
Dacă NU ai primit-o, atunci trebuie să mergi la Dispensarul Şcolar sau la medicul de familie pentru o copie după fişa medicală!
Toate cele bune!
Curiosul999 întreabă: