Pfft eu am scris Luceafarul la plseneala tot ce mi-am amintit din clasa a 9 cand l-am facut. Am scris 3 pagini comentariu facut de mine. Ce sa mai, ca a picat ca un rahat. Sper sa iau maxim un punct ca totusi am scris tema titlul generalitati asa cele 4 tablouri mnah. Subiectul nu a fost greu insa putini au invatat poeziile si de aceea e cam nasoala treaba. Mnah acum sub I si II au fost usoare deci exista sansa de promovabilitate destul de mare.
Da ai dreptate.dar crezi ca ma va depuncta din cauza anul aparitiei si volumului? eu am ales oda in metru antic, multi au mai ales.crezi ca am facut alegerea potrivita? eu sincer ma asteptam sa ne pica vreun roman.of, si nu sa mai dat poezia de vreo cativa ani buni, trebuia sa ne dam seama ca o sa ne faca vreo surpriza
In ceea ce priveste anul te va depuncta dar nu atat de mult daca per ansamblu ai scris bine tema titlul imaginarul poetic relatiile de opozitie prozodia si ce altceva mai subliniau ei acolo in paranteza. Deci o sa-ti scada dar nu mult . Uhmm Alegerea ta nu stiu despre ce e vorba in oda in metru antic desi stiu ca apartine romantismului. Important este sa fi urmat cerintele lor daca ai reusit sa faci asta atunci nu ai de ce sa te indoiesti. Da au fost cam marsavi sa dea poezie dar era de asteptat acum ma oftic ca nu am citit mai cu atentie Luceafarul am scris ca are 99 de strofe >_> pftt praf asa ce mi-am adus aminte. Asta e, important e sa trec, cu ajutorul lui Dumnezeu poate iau o nota maricia XD
Da ai dreptate, astia doar experimente stiu sa faca pe noi x(
Acum imi dau seama ca bacul nu reflecta nimic. Ce mi era daca invatam tot in afara de o opera si pica exact cea pe care nu o stiam? Nu scrie nicaieri ca eu mi-am dat silinta sa invat tot in afara de poezie pentru ca auzeam vorbe ca sunt mai multe subiecte cu proza decat cu lirism si din astea si m-am gandit ca sunt sanse mici sa pice asta. Bacul nu reflecta nimic.Ce ne-a fost noua acum dar ce le-a fost la aia de acum 4 5 ani cu gradina ghetsimani acolo a fost moarte pura... s-a picat cred ca 60 %. mnah -_- ma simt dezamagita de mine dar ar trebui sa ma multumesc cu cat am reusit in conditiile in care saptamana trecuta am crezut ca mor nu altceva. Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca m-a ajutat m-am rugat la el intruna.
Eu am scris Glossa, ca am invatat-o mai bine. Trateaza aceiasi tema ca si Luceafarul dar intr-o maniera mai simpla asa ca am mers pe ea. La cele 4 elemente m-am legat de relatiile de simetrie si opozitie, laitmotivul si motivul si am scris ceva si despre incipitul poeziei. Nu am scris anul aparitiei si volumul pentru ca nu eram sigura pe ele asa ca am zis sa nu risc. Am scos 2 pagini fara vreo 2 randuri, sper sa fie considerate 2 pagini daca profii nu sunt exigenti. Ma astept la cel putin un 9 pentru ca am scris si despre ataraxie si toate chestiile alea specifice geniului. Sincera sa fiu, speram sa dea romanul sau nuvela sau basmul cult dar am zis ca invat si poezia dar mi-a picat fata cand am vazut ca ne impune sa scriem poezie eminesciana.
preacopilapentruvarstaei întreabă:
iuli întreabă:
Curiosul999 întreabă: