| XD_FąNą_2000 a întrebat:

Hei! Sunt in clasa 8 si as vrea sa merg mai departe la stiinte sociale! cu ce medie pot intra? Si unde pot ajunge?

Răspuns Câştigător
| Bobbye a răspuns:

Daca vrei sa intrii la stiinte sociale asta depinde de media minima a profilului respectiv pe care o poti afla uitandu-te la mediile celor care au intrat anul trecut in liceul care vrei tu pe stiinte sociale. Asa iti vei putea face o idee cam de ce medie ai nevoie.

3 răspunsuri:
| schmoll a răspuns:

Hellou,am sa-ti vorbesc ca unei prietene bune, in ziua de astazi media de admitere a scazut drastic, doar daca discutam de anumite licee de top putem discuta despre o medie undeva peste 9, chiar pana in 8, 50, la liceele normale poti intra si cu media 7, in ce consta acest profil personal nu am experimentat dar am avut multi prieteni care mi-au explicat,este un profil de tip umanist unde se pune accent pe materile social-umane(romana,geografie,istorie,engleza,)nu este foarte dificil atat timp cat esti pasionata de lectura,este un profil frumos care te dezvolta intelectual daca il urmezi corespunzator, dupa ce vei absolvii bacul ai posibilitatea sa alegi orice facultate, am prietenii care au terminat filologie si acum sunt la facultatea de informatica, sfat fa ceea ce iti place si o sa fie binehappy, toate cele bune

| XD_FąNą_2000 explică (pentru schmoll):

Multumesc pentru sfat!

| XD_FąNą_2000 explică (pentru schmoll):

Si ce pot iesi dupa facultate?