| Angela_Maria_2001 a întrebat:

Hei.Sunt la facultate in anul I si imediat termin. Tocmai am aflat ca nu voi avea oportunitati de angajare dupa ce termin aceasta specializare(deloc)Si nu vreau sa o termin degeaba.
Am vrut sa întreb pot din anul 2 sa ma transfer la alta specializare tot în cadrul facultatii nu? Eu vreau sa ma transfer fara sa mai pierd un an.Sa continui tot cu anul 2 doar la alta specializare asemanatoare. Multumesc! Daca stie cineva!

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cel mai sigur răspuns îl primești la secretariatul facultății tale.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există facultate fără posibiități de angajare după. Ceea ce ai auzit e fals. Ce înțelegi prin specalizare asemănătoare?

| sierra1 a răspuns:

Dacă nu e secret, despre ce specializare vorbim?

| dullcat a răspuns:

Buna.Ai vorbit cu cateva persoane care dupa ce au terminat nu si-au gasit nimic concret, sau cum ai tras aceasta concluzie ca specializarea aleasa este inutila?

| Angela_Maria_2001 explică (pentru dullcat):

Da. Am vorbit cu cativa absolventi ai facultatii. Care au terminat acum 5-8 ani cam asa, mai batrani.Nu lucreaza în domeniu.

| Angela_Maria_2001 explică (pentru sierra1):

Istorie

| sierra1 a răspuns (pentru Angela_Maria_2001):

Concret: de la istorie la...(că iar e secret) compari cele 2 planuri de invățământ și vezi ce lipsește. Din aia dai diferență

| dullcat a răspuns (pentru Angela_Maria_2001):

Imi pare rau sa aud asta.Eu cunosc pe cineva care a terminat istoria si e bibliotecar la Cluj.Ii place foarte mult, are si pagina de Facebook care se ocupa cu constientizarea si aducerea informatiilor despre istoria orasului natal mai aproape de cetateni si localnici, sau oameni care poate nu au nicio treaba cu acest domeniu in viata de zi cu zi. Si mi se pare foarte tare.