| Evîn a întrebat:

Hei TPU am nevoie de ajutor urgent! Cand am haine pe mine arat ok toti spun ca sunt buna si asa dar fara haine arat groaznic nu stiu ce am dar sunt prea slaba arat ca o anorexica desi mananc toata ziua si nu mananc salate sau chestii de astea ca sa spun ca nu ma ingras ci numa cartofi prajizti ciocolata si prostii si tot nu ma ingras. Am facut analize si nu sunt bolnava, am fost la toti doctorii si toti spun ca sunt sanatoasa si nu am fost doar in Romania la doctori ci si in Germania am facut analize pana aratam ca o drogata, eram vanata pe maini. Mi-a spus doctorita la un momentdat ca trebuie sa pun 2 kg in 2 luni si mancam pana mi se facea rau ca sa ma ingras si dupa 2 luni cand am fost la control, pusesem doar jumatate de kg si am zis ca eu atat nu mai pot sa mananc si in nici jumatate de luna am dat jumatatea de kg jos chiar daca mancam mult. Ce sa fac sa ma ingras ca habar nu am ce sa mai fac

Răspuns Câştigător
| Adrian1555 a răspuns:

Buna, deci ceva din cate stiu eu daca mananci cu sila nu te ingrasi
Asta pare o vorba din batrani dar asa am auzit
Incearca sa mananci 3000 de calorii pe zi
Si din mancaruri care iti plac tie
Gen ce vrei tu cand vrei tu dar sa ajungi la 3000 pe zi
Daca vrei ajutor in calcularea acestor calorii si nu ai habar poti sa ma contactezi in privat si te ajut cu drag
Bafta

12 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

E din cauza metabolismului.Nu-l ai prea bun....mananca mult fast food.E cel mai usor mod de a te ingrasa.

| darkhell217 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti complexata de cum areti, sunt sigur ca cine te place te place fix asa cum esti fie cu haine sau fara, si ar trebui sa te bucuri ca nu te ingrasi altele ar da o tona de bani sa fie cat mai slabe, bucura-te de corpul tau pentru ca esti frumoasa asa cum esti

| munteanuionvictor a răspuns (pentru darkhell217):

Are dreptate colegul de mai sus. Ar trebui să te simți bine în pielea ta. O zi bună și sănătate!

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

1. Arati bine in haine, tocmai pentru ca ai un corp perfect.
2. Un organism sanatos, "arde" tot ce consuma. Cand ardelire nu sunt complete, se depune grasimea. Si, de cele mai multe ori se depune neuniform. Plus ca se depune si pe ficat, fiere, si dezechilibreaza functionarea lor. Cand esti grasa, sa-ti faci probleme, nu cand esti slaba.
Stai asa cum esti. Fii sanatoasa si fericita!

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Nu "ardelire" ci "arderile". Scuze, viteza...

| udrescuf a răspuns:

Sa mananci multa paine, sa stai mereu la tv, pc telefon etc, sa mergi numai cu masina, sa bei numai porcarii, du-te la fast food-uri. Reteta perfecta pentru o ingrasare perfecta. Dar eu ni ti-as recomanda sa te ingrasi pentru c dupa aceea nu vei mai putea sa slabesti, eu zic ca arati bine asa cum esti.

| MihaelaDart a răspuns:

Uneori de cum arati se mosteneste si de la mama, daca si ea este slaba de fel, poti manca tot cosmosul ca tot nu te ingrasi, asa iti este metabolismul, arde grasimile rapid. Alti vor sa slabeasca si nu dau nici un kg jos. Bucura-te ca acele kg vor veni si cu schimbarile varstei, cu cat inaintezi, posibil sa te schimbi.
Nu-ti recomand sa dai iama in mancarurile nesanatoase, iti faci rau corpului nu de alta, nu le vezi tu pe azi, pe maine, ci doar in timp. Poti sa cumperi niste vitamine care is bogate in B-uri, astea is dau o oarecare pofta de mancare.

| Evîn explică (pentru Samariteanul):

Am mancat si nu merge cu nimic

| Evîn explică (pentru udrescuf):

Am facut toate astea mai bine de un an si nimic
si ba da slabesc imediat. Mi-a luat 2 luni sa pun jumate de kg ca in nici macar 2 saptamani sa il dau jos. Si jur nu am facut nimic mancam normal cartofi prajiti ciocolata chipsuri si am slabit laughing cum? habar nu amlaughing cred ca numa mie mi se poate intampla

| Evîn explică (pentru MihaelaDart):

Pai pofta de mancare am mereu nu asta e problema, problema e ca ori cat as manca nu se pune si din cauza ca sunt asa slaba am si probleme de sanatate

| Evîn explică (pentru Adrian1555):

Cred ca trec de 3000 ca in fiecare zi mananc cartofi prajiti si cel putin o tabla de ciocolata daca nu 2 si asta e doar asa ca mai mananc si altele

| Adrian1555 a răspuns (pentru Evîn):

Cartofii aia pot sa aiba 500kcal maxim
Pana la 3000kcal mai e
Incearca sa iti calculezi kcal pentru o sapt 3000 pe zi, si la finalul saptamanii te pui pe cantar sa vezi cum e