| valexandru20 a întrebat:

ESTE URGENT! Am terminat clasa a 8-a (cu media 7, 32),si as vrea sa fac un liceu usor,iar dupa terminarea lui, vreau sa urmez l facultatea IT, ca am auzit ca nu conteaza ce liceu termini, dar sa iei bacul. Si ati putea sa-mi explicati ce daca este greu, materi fac si la ce dau bacu daca merg la urmatoarele profile:
-comert
-economic
-turism si alimentatie
-electronica-automatizari

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu exista liceu usor daca il iei in serios si vrei sa ai in final o pregatire buna.In general programele sunt aceleasi la toate liceele. Diferentele pot aparea la profiluri. Daca vrei sa te specializezi in IT de ce vrei un liceu usor?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai auzit complet gresit. De la profilele alea nu ai ce cauta la o facultate de profil IT. Vrei IT faci un liceu mate info si renunti la atitudinea asta de "vreau mai usor sa trec mai repede"

| valexandru20 explică (pentru suntserios):

As fi vrut la Mate-Info, dar dau bacul ma Mate M1!

| valexandru20 explică:

Va multumesc pentru sfaturi, dar ma-ti putea ajuta sa inteleg ce materi fac si la ce dau bacul si ce as putea face dupa liceu cu aceste profile : -comert; -economic;-turism si alimentatie; -electronica-automatizari Va rog ca vineri trebuie sa merg sa imi completez fisa pentru licee!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru valexandru20):

Asa si? ce daca dai bacul la M1, crezi ca vei fei face fata la vreo facultate de IT fara sa stii matematica M1? Tu ce ai impresia ca faci in facultatile de informatica? Instalezi windows uir? NU, cel putin in primul an faci matematica de iti iese pe nas

| valexandru20 explică (pentru suntserios):

Putea ajuta sa inteleg ce materi fac si la ce dau bacul si ce as putea face dupa liceu cu aceste profile : -comert; -economic;-turism si alimentatie; -electronica