| bєαυтιƒυℓ a întrebat:

La Evaluarea Nationala la limba romana stiti ca sunt de ex: Subiectul 1 : Punctul A si B. Se poate lua ca semn daca am incercuit acele puncte? Ca asa eram obisnuita din clasa. Va rog mult sa imi raspundeti daca stiti sigur! Ofer

Răspuns Câştigător
| roberta7087 a răspuns:

Depinde de profesor, dar nu cred ca va considera semn, adica poate isi da si el seama ca a fost din neatentie! Stai linistit!

8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu, stai liniștită. La cât de obișnuiți sunteți voi cu internetul, nu știu cum de nu v-ați apucat de schițat/desenat și emoticoane.: ))

| bєαυтιƒυℓ explică (pentru floresdemayo):

Nu are legatura cu internetul. Asa eram obisnuita in clasa si asa am facut si la simulare, si nu mi-a spus nimeni nimic.Iar eu stiam ca profesorii supraveghetori ar trebui sa isi dea seama daca ceva anume de pe lucrare se considera semn si sa ne dea alta foaie.

| floresdemayo a răspuns (pentru bєαυтιƒυℓ):

Ziceam în glumă. Ție, nu ți-au spus nimic, pentru că NU e considerat semn. Succes!

| bєαυтιƒυℓ explică (pentru floresdemayo):

Sincer nu prea am avut chef de glume zilele astea, de-abia astept sa treaca tot stresul asta. Multumesc :*

| floresdemayo a răspuns (pentru bєαυтιƒυℓ):

Știu, știu cum e. Dar o să fie bine, ai să vezi. Gata cu stresul, fii fericită!

| StReEtDaNcEaNa a răspuns:

Depinde de profesor.Nu prea cred, desi noua ne-a spus ca probabil se ia.Nu te stresa.

| andreeaandra989 a răspuns:

Nu nu se considera semn stai liniștită

| robertradu a răspuns:

Nu dar preferabil era daca puneai doar paranteza )