| bєαυтιƒυℓ a întrebat:

La Evaluarea Nationala la limba romana stiti ca sunt de ex: Subiectul 1 : Punctul A si B. Se poate lua ca semn daca am incercuit acele puncte? Ca asa eram obisnuita din clasa. Va rog mult sa imi raspundeti daca stiti sigur! Ofer

Răspuns Câştigător
| roberta7087 a răspuns:

Depinde de profesor, dar nu cred ca va considera semn, adica poate isi da si el seama ca a fost din neatentie! Stai linistit!

8 răspunsuri:
| robertradu a răspuns:

Nu dar preferabil era daca puneai doar paranteza )

| andreeaandra989 a răspuns:

Nu nu se considera semn stai liniștită

| StReEtDaNcEaNa a răspuns:

Depinde de profesor.Nu prea cred, desi noua ne-a spus ca probabil se ia.Nu te stresa.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu, stai liniștită. La cât de obișnuiți sunteți voi cu internetul, nu știu cum de nu v-ați apucat de schițat/desenat și emoticoane.: ))

| bєαυтιƒυℓ explică (pentru floresdemayo):

Nu are legatura cu internetul. Asa eram obisnuita in clasa si asa am facut si la simulare, si nu mi-a spus nimeni nimic.Iar eu stiam ca profesorii supraveghetori ar trebui sa isi dea seama daca ceva anume de pe lucrare se considera semn si sa ne dea alta foaie.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru bєαυтιƒυℓ):

Ziceam în glumă. Ție, nu ți-au spus nimic, pentru că NU e considerat semn. Succes!

| bєαυтιƒυℓ explică (pentru floresdemayo):

Sincer nu prea am avut chef de glume zilele astea, de-abia astept sa treaca tot stresul asta. Multumesc :*

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru bєαυтιƒυℓ):

Știu, știu cum e. Dar o să fie bine, ai să vezi. Gata cu stresul, fii fericită!