Nu, asa ceva nu este posibil nicaier in lume, nu doar in Romania.
Nu poti sa te apucid e facultatea de mecanica si in anul 3 sa te muti la medicina, ca nu mai ai chef de mecanica.
Poti in schimb sa abandonezi o facultate, care nu vrei sa o mai termini si sa incepi una noua, de la inceput, cu admitere la acea facultate samd.
Este posibil doar de la o facultate la alta, pe acelasi profl DOAR.
Nu se poate așa ceva.
Renunță la facultatea la care ești acum și du-te la alta care vrei.
Nu se poate decat daca sunt multe materii identice si este la aceeasi universitate si profesorii sunt de acord cu echivalarea, La ce facultate vrei sa te muti, de unde si la care?
Poți eventual să faci transfer de la o secție la alta la aceeași facultate, așa ce zici tu nu cred că se poate. Eventual întreabă la secretariat
Nu ești la liceu să schimbi profilul.
Renunță la facultate dacă nu îți place și mergi la care vrei.
Nu se poate, trebuie sa incepi de la inceput, s-a mai intamplat sa renunte si in anul 4. Gandeste-te bine daca merita miscarea asta.Nu te muta pentru ca ai un iubit acolo, fiecare trebuie sa mergem pe drumul nostru, se poate sa nu tina cu dreptul si ar fi pacat sa nu te alegi cu nimic
Nu,nu.Nu e vorba de iubit. Dintodeauna am vrut sa dau la drept si am fost influentata in clasa a 12a de cei din jur sa dau la ceva practic pentru ca la drept e nevoie de multa șpagă sa devii ceva si multe altele.Acum invat limba portugheza si nu-mi place deloc, invat din sila si as vrea macar sa incerc la drept.Dar nu e nici posibil sa incep anul 1 la drept si ultimul an la limbi straine sa l fac la distanta?
Daca esti in ultimul an iti recomand sa mergi inainte la zi si sa faci dreptul la distanta, e mai bine.Iti repet sa nu renunti la scoala pentru nimeni